Zwembad

De Pallegarste beschikt over maar liefst 3 buitenbaden, die in totaal bijna 400 m2 beslaan. Het diepe bad is 140 cm diep en ideaal om baantjes te trekken. De vele ligbedden en ligweides van kunstgras bieden een prima mogelijkheid om lekker in de zon te liggen. Ook zijn er grote sultan bedden voor als de schaduw gewenst is.

Er is een 8-kantig bad van 80 cm diep voor de kinderen. Hier wordt ook vaak waterpolo ingespeeld en kunnen de kids naar hartelust zwemmen en ravotten in het water. Het grootste bad is 30 cm diep en dus ook geschikt voor de peuters. In dit bad staat een enorm waterspeeltoestel met maar liefst 4 verschillende glijbanen. Pas wel op! Want er hangt een hele grote emmer boven deze waterspeeltuin en die kan ook omkiepen!!!

Voor de grote kinderen en de volwassenen is er ook een grote en hoge familieglijbaan van in totaal bijna 25 meter lang. Dit is het echte glijbaan werk voor de echte liefhebber!

Bij het zwembad zijn uiteraard ook toiletten, douches en veel zitplaatsen. Het terras en horecapand is naast het zwembad, dus ook voor een drankje of ijsje is dit een ideale plek om de warme zomerdagen door te komen.

Ons zwembad is tijdens het hoogseizoen geopend (tot 2 september)!

Zwembad

Sport en Spel bij de Pallegarste!

Lees meer