Winnaar ACSI Awards 2023 - meest Hondvriendelijk camping van Nederland

Wij zijn de trotse winnaar van een ACSI Award 2023!

Wij hebben een ACSI Award gewonnen in de categorie 'Most dog-friendly campsite Netherlands'. Hier zijn we natuurlijk erg trots op. Kampeerders uit Europa stemden weer massaal op hun favoriete campings en wij zijn als een van de winnaars naar voren gekomen. Heel erg bedankt als je ook op ons hebt gestemd en hopelijk tot ziens op onze prachtige camping.

Camping Overijssel met hond

Bent u op zoek naar een camping in Overijssel waar uw hond welkom is? Dan bent u bij Camping De Pallegarste aan het juiste adres. Of u nu kamperen met hond wilt, een stacaravan als thuisbasis voor uw hond wilt huren of glamping met hond wilt proberen, bij onze 5-sterren camping heeft u alle opties. Ook voor een weekendje weg met de hond bent u bij ons aan het juiste adres!

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen op camping de Pallegarste. De Pallegarste is een camping met hond en zwembad voor de kinderen.

Camping waar honden welkom zijn

Om het kamperen met een hond zo leuk mogelijk te maken heeft de Pallegarste ook binnen het campingterrein een plek waar uw hond zijn energie kwijt kan. Voor het uitlaten van uw hond kan namelijk gebruik worden gemaakt van een omheind uitlaatveld. De hond kan hier heerlijk loslopen en spelen met zijn soortgenoten.

Camping Overijssel met hond

Camping Overijssel honden toegestaan

Camping de Pallegarste is niet alleen een camping waar honden zijn toegestaan, op de camping zijn ook verschillende voorzieningen voor de honden.

Hondendouche, op camping in Overijssel met hond:

Na het spelen en ravotten kan in het hondenuitlaatveld van de camping in Overijssel met hond, kan uw hond ook onder de douche gedaan worden. In het sanitair gebouw is een heuse hondendouche, waar u de hond kunt wassen en/of schoonspoelen.

Camping Overijssel met hond

Hondenuitlaatveld

Net buiten de camping met hond is een heerlijk hondenuitlaatveld. Hier kunt u uw hond even heerlijk vrij laten spelen met ander honden. Het hondenuitlaatveld van de camping in Overijssel met hond is volledig omheind zodat uw huisdier vrij kan rondlopen.

Camping Overijssel met hond

Kamperen met je hond

Tijdens een echte gezinsvakantie mag de trouwe viervoeter uiteraard niet ontbreken. Kom daarom heerlijk kamperen met je hond op camping de Pallegarste. Voor het plezier van medegasten is het wel van belang dat honden op het terrein aangelijnd zijn. Ook mogen deze geen (lawaai) overlast veroorzaken. Liever niet op een kampeerveld waar honden zijn toegestaan? Dan hebben we hier een apart kampeerveld voor.

Camping Hardenberg met hond

Ook buiten de hondvriendelijke camping is er genoeg te doen. Camping de Pallegarste is namelijk gelegen midden in het Overijsselse Vechtdal, tussen de steden Hardenberg en Ommen. Dit is een plek waar zowel mens als dier heerlijk kunnen genieten van de prachtige natuur. Er kan gewandeld of gefietst worden. Dit gebeurt tussen de weilanden, langs de rivier de Regge of er kan een terrasje worden opgezocht in één van de omliggende dorpjes.

Kom dus snel langs voor een onvergetelijke vakantie op een hondvriendelijke camping!

Heeft u vragen voor ons?

Heeft u een vraag over onze camping? Neem dan gewoon contact met ons op.

Wij zijn doordeweeks en in het weekend bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Per mail: receptie@depallegarste.nl
Telefonisch: 0523-251417