Sanitair

De kampeerplaatsen hebben de beschikking over een luxe uitgevoerd en verwarmd sanitair gebouw. Hier vindt u uiteraard de toiletten, wasgelegenheden, douches, chemisch toilet en de hondendouche, maar ook is er natuurlijk aangepast sanitair aanwezig. Zo is er een mindervaliden badkamer (met douche, toilet en wastafel) en een apart mindervalidentoilet. Er zijn ruime familie badkamers, waar 2 douches, 2 toiletten en 2 wastafels aanwezig zijn (hoog én laag). Zo kunt u met het hele gezin u klaarmaken voor de avond.

Heeft u ook kleine kinderen? Dan kunt u terecht in onze gezellige kindersanitair ruimtes. In deze badkamers zijn lage toiletten aanwezig, douches op stahoogte voor de ouders en babybadjes met aankleedkussen.

Sanitair gebouw met extra luxe

In de grote hal zijn er voldoende vaatwasplaatsen om zelf uw afwas te doen, maar kunt u ook gebruik maken van onze vaatwasser.
In de wasstraat heeft u aan 1 zijde wastafels voor de vaat, en naast de vaatwasser is er een aparte textiel wasplaats!

Warm water bij de vaat- en textielwasgelegenheden is gratis, het douchen is met een betaalkaart. Deze betaalkaart kunt u opwaarderen bij de receptie (pin) of bij de wasserette (muntgeld).
Tijdens het douchen waardeert de kaart elke 10 seconden met 2 eurocent af. U kunt dus zelf bepalen hoelang u wilt douchen.

Behalve in het hoofdgebouw zijn er bij het zwembad/Grand Café ook douches en toiletten beschikbaar.