Sanitair

De kampeerplaatsen hebben sinds 2019 de beschikking over een nieuw verwarmd sanitair gebouw. Hier vindt u uiteraard de toiletten, wasgelegenheden, douches, chemisch toilet en de hondendouche, maar ook is er natuurlijk aangepast sanitair aanwezig. Zo is er een mindervaliden badkamer (met douche, toilet en wastafel) en een apart mindervalidentoilet. Er zijn ruime familie badkamers, waar 2 douches, 2 toiletten en 2 wastafels aanwezig zijn (hoog én laag). Zo kunt u met het hele gezin u klaarmaken voor de avond.

Heeft u ook kleine kinderen? Dan kunt u terecht in onze gezellige kindersanitair ruimtes. In deze badkamers zijn lage toiletten aanwezig, douches op stahoogte voor de ouders en babybadjes met aankleedkussen.

In de grote hal zijn er voldoende vaatwasplaatsen om zelf uw afwas te doen, maar kunt u ook gebruik maken van onze vaatwasser.
In de wasstraat heeft u aan 1 zijde wastafels voor de vaat, en naast de vaatwasser is er een aparte textiel wasplaats!

Warm water bij de vaat- en textielwasgelegenheden is gratis, het douchen is met een betaalkaart. Deze betaalkaart kunt u opwaarderen bij de receptie (pin) of bij de wasserette (muntgeld).
Tijdens het douchen waardeert de kaart elke 10 seconden met 2 eurocent af. U kunt dus zelf bepalen hoelang u wilt douchen.

Behalve in het hoofdgebouw zijn er bij het zwembad/Grand Café ook douches en toiletten beschikbaar.

Privé sanitair

Op het kampeerterrein hebben wij een nieuw sanitair gebouw gerealiseerd in 2019. Het nieuwe sanitair gebouw op camping de Pallegarste beschikt over toiletten, wasgelegenheden en douches voor algemeen gebruik. Maar ook over 4 privé sanitair units.

Het privé sanitair is te bereiken vanaf de buitenzijde van het gebouw. Wanneer u kiest om te kamperen met privé sanitair ontvangt u van ons bij aankomst een sleutel van uw eigen privé sanitair ruimte. De kosten van warm water zijn bij het privé sanitair inbegrepen in de prijs.

Privé badkamer binnenzijde

Tijdens uw vakantie heeft u de beschikking over uw eigen privé sanitair, met voldoende opbergruimte. U kunt uw eigendommen in uw eigen sanitair ruimte laten staan, zodat u nooit de camping over hoeft met handdoeken of toiletartikelen.

Een privé sanitair unit bestaat uit een ruime badkamer met douche en toilet, wastafel en voldoende bergruimte. Wilt u graag gebruik maken van het privé sanitair tijdens uw vakantie op camping de Pallegarste? Dan kunt u dit als artikel boeken bij uw kampeerplaats of safaritent.

De privé sanitair ruimtes zijn bij te boeken op een kampeerplaats of tijdens uw vakantie in een van onze 5 persoons Safaritenten.