Kids Vakantiegids Awards 2023

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Op de website www.kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

!WAUW! We hebben de Award gewonnen voor 'Camping met Speeltuin' en zijn 3de geworden met de 'Populairste Vakantiemascotte'!
Wat een super verrassing waar we ontzettend blij mee zijn!

kidsvakantiegids award
Kids Vakantiegids Awards

Voor het veertiende jaar organiseren Kids Vakantiegids en Vakantiebeurs de Kids Vakantiegids Awards. De verkiezing voor meest kindvriendelijke reisorganisatie is onderverdeeld in de volgende categorieën: Allround – Actieve vakanties – Baby vakanties – Familiehotels – Kamperen – Kidsclub vakanties – Vakantieparken – Verre vakanties – Wintersport

De verkiezing voor de meest kindvriendelijke accommodaties is onderverdeeld in de accommodatietypen Familiehotels, Vakantieparken en Campings. Per accommodatietype wordt er een award uitgereikt in de volgende categorieën: Aquapark – Subtropisch zwemparadijs – Speeltuin – Kidsclub – Pretpark

ANWB Top camping 2023

Voor de 3de jaar op rij mogen wij ons ANWB Top camping noemen! Dit betekent dat wij, samen met 53 andere campings in Nederland, de volle 5 sterren hebben ontvangen! Nederland beschikt over 8675 campings, dus om onderdeel uit te maken van de top 54 is een mooie erkenning!

Onafhankelijk campinginspecties

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren.

ANWB Top camping 2023

ADAC Superplatz 2023

Tot onze grote vreugde hebben wij van de ADAC (Duits ANWB) wederom 5 sterren mogen ontvangen! Dit voor de 3de keer op een rij, waar we super trots op zijn!
Een hele prestatie aangezien er in heel Nederland maar 18 campings zijn die zich Superplatz mogen noemen!

Op naar een weer prachtig seizoen!

ADAC Superplatz 2023

Superplatz camping

De uiteindelijk classificatie wordt berekend uit de individuele resultaten van vijf verschillende prestatiegebieden, die weer zijn opgedeeld in tien ondercategorieën. Het zijn de gebieden sanitaire uitrusting, campingterrein, voorzieningen, recreatiemogelijkheden en zwemmogelijkheden. Campings met de volle vijf sterren krijgen bovendien het predicaat ‘ADAC Superplatz“.

Camping de Pallegarste neemt 5 sterren in ontvangst!

Vanaf 2021 (voor het eerst in ons bestaan) ons een 5 sterren camping mogen noemen! Dit betekent dat wij ons mogen aansluiten in een prachtige lijst van 5 sterren campings in Nederland die dit certificaat hebben ontvangen van de ANWB.

'ANWB Top Camping'

Voor ons als camping zijnde is het halen van de maximale 5 sterren de kerst op de taart! Campings met deze score krijgen het predicaat ‘ANWB Top camping’. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen. Dat er onder de 191 Europese Top campings maar liefst 55 in Nederland liggen, geeft aan dat het kwaliteitsniveau van Nederlandse campings hoog is. De campingfaciliteiten worden tijdens het seizoen gecontroleerd op kwaliteit. Dit betekent dat er gekeken wordt naar bijv. de afmetingen van de douchehokjes en toiletten, de hoeveelheid en de wijze waarop het afgewerkt is.

Kijk hier voor het overzicht van onze accommodaties!
Wilt u komen kamperen? Klik dan hier voor informatie over onze kampeerplaatsen.

Marcel en Marinke 5 sterren