Reserveringsvoorwaarden

Op de website van de Recron vindt u de reserveringsvoorwaarden die van toepassing zijn.

Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan onze annuleringsfonds. Er wordt namelijk geen volledige restitutie verleend bij verhindering of vervroegd vertrek. Ons annuleringsfonds bedraagt 5,5% van de totale verblijfskosten, met een minimum van € 20,00. Voor iedere gereserveerde kampeerplaats/accommodatie moet u apart een annuleringsfonds afsluiten. Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart u tegen de kosten die kunnen ontstaan bij verschillende gebeurtenissen, mits gestaafd met een officiële verklaring, bv. brief huisarts. U kunt annuleren via het annuleringsfonds bij:

  • Overlijden, plotseling opgetreden ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of één der deelnemers;
  • Vroegtijdig afbreken van uw vakantie, wegens overlijden van een familielid in de eerste graad, van de hoofdpersoon of één der deelnemers;
  • Noodgedwongen verhuizing van de hoofdpersoon, door medische oorzaak, renovatie of verandering van werkkring;
  • Onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon.

Bij het afbreken van uw vakantie is het moment van annuleren wanneer u de plaats leeg oplevert of uw accommodatie definitief verlaat. Het annuleringsfonds geldt niet bij griep, slecht weer of geen vrij kunnen krijgen van het werk.

De annuleringsverzekering dient tijdens het boeken, of binnen 24 uur na bevestiging van de reservering, bijgeboekt te worden voor geldigheid. 24 uur na de bevestiging van de reservering is het niet meer mogelijk om deze alsnog bij te boeken.

Bij het annuleren zonder verzekering betaalt u een vergoeding aan ons, of deze wordt ingehouden van het reeds betaalde bedrag. De vergoeding bedraagt:

  • Bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs;
  • Bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs;
  • Bij annulering binnen een maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs;
  • Bij annulering op de dag van ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

Bij iedere annulering (met óf zonder verzekering) rekenen wij € 7.50 administratiekosten.