De Omgeving

Nieuwsgierig wat de omgeving van camping de Pallegarste allemaal te bieden heeft? Van sfeervolle stadscentra, prachtige natuur tot pretparken, het Vechtdal heeft het allemaal!

De camping is gelegen tegen het kleine dorpje Mariënberg. Maar is centraal gelegen tussen Ommen en Hardenberg, hier vind u gezellige terrasjes en winkels. Beide stadjes zijn goed bereikbaar vanaf de camping met de fiets én met de trein. U kunt ook met de trein iets verder gaan naar de steden Zwolle, Emmen en Almelo! Allemaal gezellige steden met leuke terrasjes en veel winkels! Kijk ook bij de pagina Hardenberg & Ommen voor meer informatie.

Kijk hier voor de mogelijkheden om te komen kamperen in deze mooie omgeving. Of maar gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Verder kunt u als wandelaar en/of fietser uw hart op halen in deze mooie omgeving van het Vechtdal. Op 3 kilometer van de camping ligt het prachtige natuurgebied Beerze. Dit natuurgebied van ongeveer 400 hectare groot en het natuurgebied is erg divers. Zo zijn er de cultuurgronden langs de Vecht bij het esdorp Beerze, het oorspronkelijke landgoed Beerze bestaande uit een landhuis en landgoedbos, het stuifzand, mooie oude dennenbossen, een langgerekt met eiken(hakhout) beplant kamduin, uitgestrekte jeneverbesstruwelen, een veenputtencomplex en droge en natte heide.

Mag het iets wilder? Avonturenpark Hellendoorn, Themepark Slagharen en Plopsaland zijn goed te bereiken vanaf de camping. Kijk op onze activiteitenpagina welke leuke uitjes er meer zijn!