De Omgeving

Genoeg uitgerust en zin in wat actie? Ook dát is in de omgeving te vinden. Van sfeervolle stadscentra, prachtige natuur tot pretparken, het Vechtdal heeft het allemaal!

Gezellige terrasjes en winkels vindt u in Ommen en Hardenberg. Beide stadjes zijn goed bereikbaar vanaf de camping met de fiets én met de trein. U kunt ook met de trein iets verder gaan naar de steden Zwolle, Emmen en Almelo! Allemaal gezellige steden met leuke terrasjes en veel winkels!

Verder kunt u als wandelaar en/of fietser uw hart op halen in deze mooie omgeving van het Vechtdal. Op 3 kilometer van de camping ligt het prachtige natuurgebied Beerze. Dit natuurgebied van ongeveer 400 hectare groot en het natuurgebied is erg divers. Zo zijn er de cultuurgronden langs de Vecht bij het esdorp Beerze, het oorspronkelijke landgoed Beerze bestaande uit een landhuis en landgoedbos, het stuifzand, mooie oude dennenbossen, een langgerekt met eiken(hakhout) beplant kamduin, uitgestrekte jeneverbesstruwelen, een veenputtencomplex en droge en natte heide.

Mag het iets wilder? Avonturenpark Hellendoorn, Themepark Slagharen en Plopsaland zijn goed te bereiken vanaf de camping.