Kom kijken bij onze dieren!

Op de camping kun je niet alleen kennismaken met andere jongens en meisjes, maar ook met onze gezellige dieren op de kinderboerderij! Al jaren wonen hier een aantal schapen, geiten, kippen, hanen, en vogels. Je kunt zo naar binnen lopen om ze te aaien of te knuffelen. Ook kun je voer kopen, zodat je de dieren kunt voeren. Sommigen dieren eten zo uit je hand!

Wil je graag de konijnen aaien? Houd dan ons animatieprogramma goed in de gaten. Soms komen Jill en/of Jari langs, en gaan jullie met z'n alleen naar de kinderboerderij. Dieren aaien, maar ook voeren!

Een leuk weetje over onze Nubische geiten: De Nubische geit is het grootste geitenras ter wereld. Vrouwelijke dieren kunnen wel tussen 80 en 100 kg wegen. Bokken wegen soms zelfs meer dan 150 kg. Nubische geiten vallen niet alleen op door hun markante uiterlijk en statige houding, maar ook door hun zachte en aanhankelijke karakter. Mochten ze dus geen honger hebben, dan kun je ze lekker knuffelen en aaien!

Volière

Vindt je de grote dieren wat eng? Dan kun je ook gaan kijken bij de grote volière. Hier wonen verschillende zangvogels, waardoor het altijd een gezellige boel is! Je vindt de kinderboerderij direct naast de grote speeltuin bij de ingang!