Glamping

Glamping, wie kent het woord inmiddels niet? Maar wat is glamping precies? Volgens de geleerde is glamping 'glamours camping'... dus luxueus kamperen. Dat moet bij ons wel lukken! Wij bieden namelijk 4 verschillende glamping accommodaties aan op de camping in Overijssel.

Glamping!

Voor glamping bent u op camping de Pallegarste aan het goede adres. We bieden gezellige safaritenten gelegen tussen de kampeerplaatsen waarbij u gebruik kunt maken van ons luxe sanitairgebouw. En 4- en 7- persoons glampingtenten met eigen sanitair, vaatwasser en zicht op een speeltuin. Kijk hieronder voor de beschikbaarheid van de safaritenten en glamping accommodaties.

Glampinglodge (7p.) Bekijk gallerij

Glampinglodge (7p.)

Deze luxueuze glampinglodges zijn voorzien van een bedstee met glijbaan en beschikken over eigen sanitair! Gelegen aan een speelveldje!

Glampinglodge (4p.) Bekijk gallerij

Glampinglodge (4p.)

Deze luxueuze glampinglodges staan op een leuk veld met speeltuin! De lodges zijn voorzien van eigen sanitair en keuken met vaatwasser!

Safaritent (5p.) Bekijk gallerij

Safaritent (5p.)

​Deze gezellige en volledig ingerichte Safaritent is voorzien van ruime leefruimte, zowel binnen als buiten. Ook mogelijk met privé sanitair!

Familievakantie

Familievakantie

Met meerdere gezinnen op vakantie én gezellig bij elkaar staan? Vindt bij ons de ideale combinatie van accommodaties en/of kamperen!