Toerveld en kampeerplaatsen

comfort kampeerplaatsen

Alleen maar comfort!

Onze camping beschikt over 110 toercaravan- en kampeerplaatsen. Geen standaard plaatsen voor ons, want we bieden alleen comfortplaatsen aan! Bij ons beschikt u over 16 AMP elektra en heeft iedere plaats een eigen water aan- en afvoer. De plaatsen bieden allemaal genoeg plek voor een caravan/kamper, een auto en bijzettent. Welke ook allen toegestaan zijn op de plaats. De plaatsen zijn gescheiden met een lage heg.

Om voor iedereen wat wils te bieden, zijn er drie ruime speelplaatsen op de camping te vinden. De kans kan dus erg groot zijn dat u een plaats kunt boeken met uitzicht op een speeltuin. Dus zelf lekker in de zon liggen, terwijl u uitzicht hebt op uw spelende kinderen.

Mocht u liever wat rustiger staan, dan hebben wij ook nog genoeg plaatsen waar u meer op uzelf kunt staan. Ook fijn wanneer u van de rust en de natuur wilt genieten.

Huuraccommodaties

Naast de luxe kampeermogelijkheden hebben wij ook verschillende huurmogelijkheden! Van het kamperen in een safaritent naar een chalet die voorzien is van alle luxe! Neem eens een kijkje op onze accommodatie pagina om de mogelijkheden te bekijken!