Speeltuinen op de camping

Een vakantie op de Pallegarste is niet alleen maar luieren en niets doen. Een beetje actief zijn tijdens de vakantie is wel zo gezond en ook nog eens erg gezellig. De kinderen zullen zich prima gaan vermaken in een van de meerdere speeltuinen en als het slecht weer is, is er ook een indoorspeeltuin.

Sport & Spel

Sportief bezig zijn is gezond, leuk en werkt ontspannend. Dat hoort dus zeker op een camping thuis!

Er zijn vele faciliteiten die het sporten ondersteunen: zwembad, voetbalveld, recreatievijver, multifunctioneel sportveld, avonturenpad met hindernissen en een trampolinezone.
Wat te denken van de tafeltennistafels of de air trampoline en de jeu de boules baan. Maar ook in de natuur op de camping is er voldoende te ontdekken!!


Het animatieteam is natuurlijk ook zeer sportief bezig. Op de middag zijn er veel spellen waar de kids ook zeker aan hun dagelijkse portie sport komen. Trefbal of rennen tijdens het spelen van verstoppertje of tijdens de grote vossenjacht zijn zulke voorbeelden. En ook echte sportwedstrijden zijn er, zoals waterpolo of de druk bezochte voetbalwedstrijden.

Voor een sportieve vakantie bent u ook op de Pallegarste aan het juiste adres!

Naast het multifunctionele sportveld heeft de camping ook een voetbalveld, een jeu de boules baan en meerdere tafeltennistafels. Dit zorgt ervoor dat er voor jong en oud sportmogelijkheden zijn.

Omgeving het Vechtdal verkennen

De omgeving is ideaal voor fietsen en wandelen en de echte sporter kan ook een MTB route nemen door de bosrijke omgeving. De wisselende natuurlijk is heerlijk om te ontdekken, vooral per fiets. Vanaf de hei fietst u zo het bos in om vervolgens met het pontje over de Vecht te gaan en uw weg te vervolgen richting te camping.