Sport & Spel

Een vakantie op de Pallegarste is niet alleen maar luieren en niets doen. Een beetje actief zijn tijdens de vakantie is wel zo gezond en ook nog eens erg gezellig. De kinderen zullen zich prima gaan vermaken in een van de meerdere speeltuinen en als het slecht weer is, is er ook een indoorspeeltuin.

Het animatieteam verzorgt dagelijks meerdere en diverse activiteiten van knutselen, theater en lekker sportief bezig zijn. Tijdens de activiteiten zullen de kinderen daardoor ook vele vriendjes ontmoeten en samen een toptijd beleven!

Camping de Pallegarste beschikt over een multifunctioneel sportveld waar men kan voetballen, basketballen, volleyballen, handballen etc. Het multifunctionele sportveld wordt door het animatieteam ook gebruikt voor het organiseren van voetbaltoernooitjes of andere activiteiten.


Naast het multifunctionele sportveld heeft de camping ook een voetbalveld, een beach volleybalveld, een jeu de boules baan en meerdere tafeltennistafels. Dit zorgt ervoor dat er voor jong en oud sport mogelijkheden zijn.


Ook leent de omgeving van camping de Pallegarste, het Vechtdal in Overijssel, zich prima voor het maken van heerlijke wandel- en fietstochten.