Speeltuinen op de camping

Een vakantie op de Pallegarste is niet alleen maar luieren en niets doen. Een beetje actief zijn tijdens de vakantie is wel zo gezond en ook nog eens erg gezellig. De kinderen zullen zich prima gaan vermaken in een van de meerdere speeltuinen en als het slecht weer is, is er ook een indoorspeeltuin.

Sport & Spel

Sportief bezig zijn is gezond, leuk en werkt ontspannend. Dat hoort dus zeker op een camping thuis!

Er zijn vele faciliteiten die het sporten ondersteunen: zwembad, voetbalveld, recreatievijver, multifunctioneel sportveld, avonturenpad met hindernissen en een trampolinezone.
Wat te denken van de tafeltennistafels of de air trampoline en de jeu de boules baan.

De omgeving is ideaal voor fietsen en wandelen en de echte sporter kan ook een MTB route nemen door de bosrijke omgeving.

Het animatieteam is natuurlijk ook zeer sportief bezig. Op de middag zijn er veel spellen waar de kids ook zeker aan hun dagelijkse portie sport komen. Trefbal of rennen tijdens het spelen van verstoppertje of tijdens de grote vossenjacht zijn zulke voorbeelden. En ook echte sportwedstrijden zijn er, zoals waterpolo of de druk bezochte voetbalwedstrijden.

Voor een sportieve vakantie bent u ook op de Pallegarste aan het juiste adres!

Naast het multifunctionele sportveld heeft de camping ook een voetbalveld, een beachvolleybalveld, een jeu de boules baan en meerdere tafeltennistafels. Dit zorgt ervoor dat er voor jong en oud sportmogelijkheden zijn.

Ook leent de omgeving van camping de Pallegarste, het Vechtdal in Overijssel, zich prima voor het maken van heerlijke atb-, wandel- en fietstochten.