Camping met animatie

Het animatieteam van camping de Pallegarste is in alle vakantieperiodes actief (m.u.v. de voorjaarsvakantie!) en vanaf mei ook alle weekenden. In de zomervakantie is er zeker 6 keer per dag een activiteit en dat 7 dagen per week. Het animatieprogramma van de camping begint meestal met het knutselen in ons buitentheater.

camping met animatie

's Middags worden er vaak 3 activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Dit kan bestaan uit een leuke speurtocht, een gezellig spel voor jong en oud of een sporttoernooi.

Ook een voetbaltoernooi hoort natuurlijk thuis op de camping. Gelukkig heeft de camping twee sportvelden en hebben we hiervoor meer dan genoeg mogelijkheden.

Voetballen op de camping


We beginnen de avonden met een activiteit voor de kleintjes op de camping. Het animatieteam van de camping organiseert dan een theatershow, minidisco of ook een grote favoriet op de camping een heuse schuimdisco. Natuurlijk mag Pallie, de mascotte van de camping, ook niet ontbreken bij deze activiteiten!

Schuimdisco animatieteam

Ook gaan we één keer in week broodjes bakken rondom het kampvuur. Als de kinderen de broodjes klaar hebben, gaat het animatieteam met de oudere kinderen spelletjes spelen rondom het kampvuur.

Broodjes bakken camping

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de seizoenen en het weer! Maar een klein beetje regen houdt ons natuurlijk niet tegen om buiten lekker bezig te zijn. In de herfstvakantie hebben we ook een leuk programma, met veel natuuractiviteiten!

knutselen

In de zomerperiode zijn er ook grote evenementen. Natuurlijk is er een playbackshow en een zeskamp, maar ook een color- of een obstakelrun. Het kan ook zijn dat er een echt circus op bezoek komt of dat de hele camping met waxinelichtjes wordt verlicht. Het kan dus echt van alles zijn!

Colorrun camping

Ook worden er door het animatieteam van de camping verschillende themadagen georganiseerd. Zoals een oud Hollandse dag met heerlijke poffertjes en pannenkoeken. Of een gezellige Hawaii party met een schuimkanon bij het zwembad.

Animatieprogramma


Bekijk hieronder ons eerst volgende programma.