Jaarplaats camping Overijssel

Centraal gelegen in het Overijssels Vechtdal op camping de Pallegarste zijn er ook jaarplaatsen beschikbaar. Houdt u van de gezelligheid van een camping, maar wilt u liever niet kamperen. Dan is een stacaravan of chalet op een jaarplaats van camping de Pallegarste misschien een leuke optie. De camping is geopend van de voorjaarsvakantie tot en met de herfstvakantie zodat u lang van uw stacaravan kunt genieten. De camping beschikt over ruime jaarplaatsen met 10 of 16 Ampère aansluiting, riool, CAI en u heeft de mogelijkheid voor kabelinternet.

Jaarplaats op camping Overijssel


Een jaarplaats op een 5-sterren camping huren? Met eigen chalet of nieuwe chalet? Alles is mogelijk bij ons op de camping.

Wilt u graag meer weten of vrije kavels? Neem dan contact met ons op via 0523-251417 of mail naar receptie@depallegarste.nl. Heeft u een chalet wat u mee wilt nemen? Dan mag u ons mailen, inclusief foto's van uw chalet met merk, type en bouwjaar.

-----------------

Chalet/ stacaravan kopen
Heeft u nog geen chalet/ stacaravan? Wij werken samen met ImCar Chalets en Stacaravans. ImCar is het bedrijf voor het aankopen van een (nieuw) chalet/ stacaravan. Zij zorgen voor zowel occasions als nieuwe chalets/ stacaravans. U kunt ze zelfs helemaal naar uw wens laten maken. Vanwege de samenwerking met ImCar, staan er ook chalets/ stacaravans op locatie, zodat u zo langs kunt komen kijken.

Per direct beschikbaar: Jaarplaats met Imcar Supreme 4 pers. Bekijk gallerij

Per direct beschikbaar: Jaarplaats met Imcar Supreme 4 pers.

Een jaarplaats op camping de Pallegarste met een gloednieuw chalet, ook geschikt voor verhuur. Plaats 87b.

Jaarplaats op camping

Jaarplaats op camping

Een jaarplaats op camping de Pallegarste is een jaarplaats op een 5 sterren en superplatz familiecamping in het prachtige Vechtdal, Overijssel.

Seizoen 2024: Jaarplaats met Imcar Classic Bekijk gallerij

Seizoen 2024: Jaarplaats met Imcar Classic

Een jaarplaats op camping de Pallegarste met een gloednieuw chalet, ook geschikt voor verhuur. Beschikbaar vanaf volgend seizoen.

Seizoen 2024: Jaarplaats met Imcar Cube

Seizoen 2024: Jaarplaats met Imcar Cube

Degelijk chalet met ruime indeling, centrale verwarming. Het chalet kan aangepast worden naar uw eigen wensen.

Seizoen 2024: Jaarplaats met Imcar Supreme

Seizoen 2024: Jaarplaats met Imcar Supreme

Het chalet de Imcar Supreme is een prettig chalet, met fijne ruimtes. Ook voor de koudere dagen!