Met een fantastisch uitzicht op landerijen is Camping De Pallegarste in Ommen bij Hardenberg dé perfecte locatie voor ieder die houdt van kamperen. Met 3 zwembaden, animatieteam en meerdere binnen- en buitenspeeltuinen heeft deze camping alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie!

Camping Ommen 5 sterren

Camping bij Ommen met vijf sterren! Ben je op zoek naar een camping bij Ommen? Dan ben je bij camping de Pallegarste aan het goede adres. Camping de Pallegarste ligt op nog geen 10 km afstand van Ommen waardoor een uitstapje naar het stadscentrum zo gemaakt is. Lekker even shoppen of een ijsje halen. Ommen is erg goed bereikbaar aangezien er maar liefst twee keer per uur een trein gaat en er daarnaast ook nog een buurtbus rondrijdt. Vanaf de camping zijn er prachtige fiets- en wandelroutes te maken naar Ommen.

Waarom kiest men voor camping bij Ommen, de Pallegarste:

Camping Ommen met zwembad

Eén van de redenen waarom camping de Pallegarste veel bezoekers trekt die graag in de buurt van Ommen willen kamperen is doordat het een camping bij Ommen met zwembad is. Zo heeft het zwembad van de camping in de buurt van Ommen maar liefst 5 glijbanen waaronder een familieglijbaan, zijn er in totaal drie buitenbaden waaronder een kinderbad en een enorme waterspeeltuin. Pas wel op! Er hangt een grote emmer boven de waterspeeltuin. Die kan ook omkiepen!!!

Camping Ommen omgeving

Camping de Pallegarste is een camping tussen Ommen en Hardenberg. Zodat beide steden makkelijk bezocht kunnen worden.

De stad Ommen heeft een authentiek centrum, met slingerende winkelstraatjes. Ook hier zijn vele winkels en terrassen. Ook is er een tinnen beeldenmuseum en cultuurhistorisch Museum in een molen. Tijdens de 'Ommer Bissingh' dagen is er veel te beleven. Elke dinsdag is er een markt in het centrum van Ommen.

Waar de stad Hardenberg juist over een modern centrum beschikt. En de klepperdagen in de zomerweken voor vertier zorgen in de stad.

Zoek je dus een camping in de omgeving van Ommen verwelkomen we je graag bij de Pallegarste.

Camping Ommen met prive sanitair

Camping de Pallegarste is een camping in de omgeving van Ommen met prive sanitair.

Sinds de bouw van de het nieuwe sanitairgebouw beschikte de camping bij Ommen al over privé sanitair in het centrale gebouw. U kunt uw eigen kampeerplaats uitkiezen op de camping tussen Ommen Hardenberg en hier uw eigen badkamer bij reserveren.

Vanaf het seizoen 2023 beschikt de camping Ommen met prive sanitair ook over prive sanitair op de kampeerplaats.