Camping Ommen de Pallegarste

Als je op zoek bent naar een prachtige camping in de omgeving van ommen ben je bij de Pallegarste aan het goede adres. De Pallegarste ligt op nog geen 10 km afstand van Ommen waardoor een uitstapje naar het stadscentrum zo gemaakt is. Lekker even shoppen of een ijsje halen. Ommen is erg goed bereikbaar aangezien er maar liefst twee keer per uur een trein gaat en er daarnaast ook nog een buurtbus rondrijdt. Uiteraard behoort fietsen of wandelen ook tot de opties.

Camping ommen met zwembad

Eén van de redenen waarom de Pallegarste veel bezoekers trekt die graag in de buurt van ommen willen kamperen is door ons uitgebreide zwembad. Zo heeft het camping zwembad maar liefst 5 glijbanen waaronder een familieglijbaan, zijn er in totaal drie buitenbaden waaronder een verwarmd kinderbad en een enorm waterspeeltuin. Pas wel op! Want er hangt een hele grote emmer boven deze waterspeeltuin en die kan ook omkiepen!!!

Ommen en omgeving

De stad Ommen heeft een authentiek centrum, met slingerende winkelstraatjes. Ook hier zijn vele winkels en terrassen. Ook is er een tinnen beeldenmuseum en cultuurhistorisch Museum in een molen. Tijdens de 'Ommer Bissingh' dagen is er veel te beleven. Elke dinsdag is er een markt in het centrum van Ommen.

Zoek je dus een camping in de omgeving van Ommen verwelkomen we je graag bij de Pallegarste.