Kamperen met privé sanitair in Overijssel

Kamperen met privé sanitair op de kampeerplaats

Vanaf 2023 is het mogelijk om een comfort kampeerplaats te boeken met eigen privé sanitair op de plaats. U boekt dan een comfort kampeerplaats met eigen douche, toilet en wastafel. Uiteraard beschikken ook deze ruime kampeerplaatsen over 16 ampère stroom. Lekker luxe genieten? Boek dan 15 Mbit kabelinternet erbij zodat u onbeperkt kunt internetten.

U kunt kiezen voor een comfort kampeerplaats met privé sanitair op een veldje op ons 'kampeerterrein', maar u kunt ook kiezen voor een comfort kampeerplaats met privé sanitair aan de visvijver!

Prijs is exclusief € 15,- eindschoonmaak. Tussentijdse schoonmaak is mogelijk tegen betaling.

Kamperen met privé sanitair en uitzicht op speeltuin. Op het kleine veldje van 260 t/m 264 staat ook een speeltoestel, zodat ook voor kinderen het een mooi veld is om te spelen!

Kamperen met privé sanitair aan visvijver

Vanaf 1 juli is het ook mogelijk om een comfort kampeerplaats te boeken aan de visvijver! Er is een klein veldje gecreëerd waar in totaal 6 comfort kampeerplaatsen zijn allemaal met een eigen privé badkamer én zicht op de visvijver! De perfecte kampeerplaats voor de visliefhebber.

De kampeerplaats aan het viswater zijn wel al te boeken, zodat u zeker bent van deze prachtige kampeerplaats aan het water!
De locaties zijn: 79, 79a, 80, 80a, 81 en 82.

kamperen aan visvijver

Privé sanitair los bij comfort kampeerplaats boeken

Ook zijn er 4 privé badkamers beschikbaar in het sanitair gebouw en daarom niet plaatsgebonden. Zelfs wanneer u een van onze 5 persoons Safaritenten boekt, kunt u privé sanitair bijboeken. Het privé sanitair is via de buitenzijde van het sanitair gebouw te bereiken. U beschikt over een eigen douche, eigen toilet, wastafel en opberg kastje. Uw eigendommen kunt u gedurende uw verblijf gewoon in de ruimte laten liggen!

Bij het boeken van het sanitair krijgt u een saldo op uw slagboom- of betaalpas. Met dit saldo kunt u gebruik maken van de douches in het privé sanitair. Het pasje kunnen we ieder moment weer voor u opwaarderen.

Boekt u privé sanitair, dan betaalt u € 15,00 voor de eindschoonmaak. Verblijft u een langere periode bij ons? Dan kunt u uiteraard extra schoonmaak aanvragen. Dit kan in overleg met de receptie geregeld worden zodat we gezamenlijk een geschikte dag vinden.

Wilt u een comfort kampeerplaats boeken met privé sanitair erbij? Klik dan hier. U gaat dan naar de comfort kampeerplaats, waarna u bij de artikelen het privé sanitair kunt bijboeken!

Boeken vanaf € 45,00 per nacht