Familievakantie

Mail ons!


Gezellig met de hele familie op vakantie? Dat kan bij ons! Dankzij de ideale ligging van onze accommodaties is het mogelijk om meerdere accommodatie of glampingtenten / glampinglodges bij elkaar te huren. De perfecte uitvalbasis voor een familieweekend, familieweek of familievakantie!

Uiteraard kunnen het helemaal op maat maken met de gewenste accommodaties! Er zijn accommodaties van 2- tot 6-persoons! Dus voor iedereen is er een top accommodatie te vinden! Ook hebben we natuurlijk de mogelijkheid om accommodaties met kampeerplaatsen te combineren! Voorbeeld van mogelijkheden voor een familieweekendje bij ons op de camping vindt u hieronder.

Glamping vakantie
Op onze Glampingveld vindt u drie 4-persoons Glampinglodges en drie 7-persoons Glampinglodges. Dat betekent dat u direct al zes accommodaties tot uw beschikking heeft. Wilt u deze uitbreiden of zijn er toch familieleden die liever een chalet huren? Geen probleem. Zowel onze twee 7-persoons Beach Lodges (met uitzicht op de visvijver) als onze vier Beach Views (twee 4-persoons en twee 7-persoons) zijn op steenworpafstand van het Glampingveld. In het midden op het bevind zich een leuke speeltuin voor de kinderen, zodat u vanuit uw hangmat heerlijk kunt genieten van uw spelende kinderen!


Familievakantie aan de visvijver

Natuurlijk denken we ook aan de echte visliefhebbers! Komt u met een kleiner gezelschap waarbij u twee tot vier vakantiehuizen nodig heeft? Dan kunt u kiezen om onze Beach View Chalets (twee 4-persoons chalet en twee 6-persoons chalets) te boeken, of deze te combineren met een of twee Glampinglodges. Onze 2 Beach Lodges staan met de extra brede veranda op het strand, met zicht over de visvijver.

Komt u met een groter gezelschap of zoekt u iets speciaals? Dan hebben we een super leuk veldje aan de visvijver op onze familiecamping! Hier staan twee Waterfront chalets (beide 6-persoons) en drie Tiny Houses (2- tot 4 persoons, met uitbreiding mogelijk van een 2-persoons Gastenverblijf).

Chalets met uitzicht op speeltuin en/of zwembad
Wat is er heerlijker dan lekker op het terras zitten en uitzicht over een grote speeltuin of zwembad, waar de kinderen zich heerlijk vermaken?! Wij hebben meerdere lofts beschikbaar met uitzicht op de kinderboerderij en nieuwe mega grote buitenspeeltuin! De 4- en 6-persoons lofts staan om de nieuwe speeltuin heen, zodat u altijd zicht op uw kinderen hebt. Speciaal voor de kleintjes hebben we een apart gedeelte in de mega speeltuin, waar ze met water en zand kunnen spelen. Ook zijn er natuurlijk aangepaste speeltoestellen voor hen!

Achtergrond foto is niet op de camping. De lofts zijn zoals hierboven uitgebeeld.

Kamperen én huren
Ook in families is niet iedereen gelijk. Sommige familieleden zullen liever met een eigen kampeermiddel komen of willen juist een vakantiehuisje huren. Ook hierin kunnen we meedenken aan samen op vakantie. Op het kampeerterrein hebben we namelijk twee prachtige Safaritenten staan! Deze staan tussen de kampeerplaatsen, dus erg leuk om te combineren wanneer de familie zowel komt kamperen als wil huren. Voor de grotere families die iets meer luxe willen, staan er twee vakantiehuizen op steenworpafstand van de kampeerplaatsen én ook ons 6-persoons Chalet de Luxe staat op zeer korte afstand van de kampeerplaatsen. Zo kunt u toch samen een weekend of week weg, maar wel ieder met z'n eigen kampeermiddel en/of vakantiehuis!

Let op! Het is niet toegestaan om partytenten e.d. op te zetten waar iedereen samen eet etc. Dit i.v.m. eventuele overlast naar onze andere gasten.

Prijzen van de Accommodaties

Mail ons!

Samen zoeken is korting boeken! Boekt u samen vier accommodaties? Dan ontvangt u voor alle accommodaties gratis kabelinternet!

Boeken