Zwemmen op de Pallegarste!

Zwemmen is gezond en werkt ontspannend! Ook voor kinderen is zwemmen een super leuke activiteit en dus ook zeker een belangrijk onderdeel van een goede vakantie. Bij de Pallegarste zijn er volop zwemmogelijkheden! Zo heeft camping de Pallegarste een buitenzwembad met maar liefst 5 glijbanen, waarvan ook een hele grote familieglijbaan. Ook is er bij de visvijver op de camping een speelstrand, waar de kinderen gebruik van kunnen maken.

Vanaf de meivakantie tot eind augustus is ons zwembad weer geopend. Kinderen t/m 12 jaar kunnen de hele dag zwemmen. Iedereen vanaf 13 jaar en ouder, vragen wij zich vooraf in te schrijven.

Ons zwemparadijs!

De zwembaden

Er zijn maar liefst 3 buitenbaden, die in totaal bijna 400 m2 beslaan. Het diepe bad is 140 cm diep en ideaal om baantjes te trekken. De vele ligbedden en ligweides van kunstgras bieden een prima mogelijkheid om lekker in de zon te liggen. Ook zijn er grote sultan bedden voor als de schaduw gewenst is.

Diepe bad zwembad

Waterspeeltuin
Er is een 8-kantig bad van 80 cm diep voor de kinderen. Hier wordt ook vaak waterpolo ingespeeld en kunnen de kids naar hartenlust zwemmen en ravotten in het water. Het grootste bad is 30 cm diep en dus ook geschikt voor de peuters. In dit bad staat een enorm waterspeeltoestel met maar liefst 4 verschillende glijbanen. Pas wel op! Want er hangt een hele grote emmer boven deze waterspeeltuin en die kan ook omkiepen!!!

waterspeeltuin zwembad

Voor de grote kinderen en de volwassenen is er ook een grote en hoge familieglijbaan van in totaal bijna 25 meter lang. Dit is het echte glijbaan werk voor de echte liefhebber!

Bij het zwembad zijn uiteraard ook toiletten, douches en veel zitplaatsen. Het terras en horecapand is naast het zwembad, dus ook voor een drankje of ijsje is dit een ideale plek om de warme zomerdagen door te komen.

Horeca zwembad


Ons zwembad is geopend vanaf de meivakantie t/m eind augustus. Bel voor meer informatie hierover naar 0523-251417.

Zwemmen

Sport en Spel bij de Pallegarste!

Lees meer