Zwemmen op camping de Pallegarste!

Zwemmen is gezond en werkt ontspannend! Ook voor kinderen is zwemmen een super leuke activiteit en dus ook zeker een belangrijk onderdeel van een goede vakantie. Bij camping de Pallegarste zijn er volop zwemmogelijkheden! Zo heeft camping de Pallegarste een verwarmd buitenzwembad met maar liefst 5 glijbanen, waarvan ook een hele grote familieglijbaan en een uitdagende waterspeeltuin.

Ook is er bij de visvijver op de camping een speelstrand met een zand- en waterspeeltoestel waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met water.

Vanaf de meivakantie tot het einde van de zomervakantie is het verwarmde buitenzwembad van de camping weer geopend.

Op de camping zijn verschillende accommodaties. Er zijn zelf accommodaties met zicht op ons zwembad of het heerlijke speelstrand. Klik hier voor onze leuke accommodaties.

Onze kampeerders kunnen terecht op onze mooie kampeervelden veelal met speeltuin. Daarbij maken ze gebruik van ons luxe sanitair. Kijk hier voor de mogelijkheden om te komen kamperen.

Het zwemparadijs op camping de Pallegarste!

De zwembaden

Op de camping zijn maar liefst 3 verwarmde buitenbaden, die in totaal bijna 400 m2 beslaan. Het diepe bad is 140 cm diep en ideaal om baantjes te trekken. De vele ligbedden en ligweides rondom het zwembad bieden een prima mogelijkheid om lekker in de zon te liggen. Ook zijn er grote sultan bedden bij het zwembad geplaatst voor als de schaduw gewenst is.


Er is een 8-kantig bad van 80 cm diep voor de kinderen. Hier wordt ook vaak waterpolo ingespeeld en kunnen de kids naar hartenlust zwemmen en ravotten in het water.

Kamperen op camping de Pallegarste

Accommodaties op camping de Pallegarste

Waterspeeltuin

Het grootste zwembad van de camping is 30 cm diep en dus ook geschikt voor de peuters. In dit zwembad staat een enorm waterspeeltoestel met maar liefst 4 verschillende glijbanen. Pas wel op! Want er hangt een hele grote emmer boven deze waterspeeltuin en die kan ook omkiepen!!!

waterspeeltuin zwembad

Voor de grote kinderen en de volwassenen is er ook een grote en hoge familieglijbaan van in totaal bijna 25 meter lang. Dit is het echte glijbaan werk voor de echte zwemliefhebber!

Bij het zwembad zijn uiteraard ook toiletten, douches en veel zitplaatsen. Het terras en horecapand van de camping zijn naast het zwembad, dus ook voor een drankje of ijsje is dit een ideale plek om de warme zomerdagen door te komen.

Kom gezellig kamperen of maak gebruik van onze luxe accommodaties.


Ons zwembad is geopend vanaf de meivakantie t/m het einde van de zomervakantie. Bel voor meer informatie hierover naar 0523-251417.

Zwemmen

Sport en Spel bij de Pallegarste!

Lees meer