Zwemmen op de camping in Overijssel

Wil je met je gezin genieten van een campingvakantie vol zwemplezier? Kom dan eens naar De Pallegarste in Overijssel! Met zwembad, waterspeeltuin en verschillende wateractiviteiten is er voor iedereen wat wils. Geniet samen met je familie van het heerlijke zwembad, de prachtige natuur en voordelige tarieven.

Camping met zwembad in Overijssel

Zwemmen is gezond en werkt ontspannend! Ook voor kinderen is zwemmen een super leuke activiteit en dus ook zeker een belangrijk onderdeel van een goede vakantie. Bij camping de Pallegarste zijn er volop zwemmogelijkheden! Zo heeft camping de Pallegarste een verwarmd buitenzwembad met maar liefst 5 glijbanen, waarvan ook een hele grote familieglijbaan en een uitdagende waterspeeltuin.

Ook is er bij de visvijver op de camping een speelstrand met een zand- en waterspeeltoestel waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met water.

Zwembad geopend

Vanaf de landelijke meivakantie tot het einde van de zomervakantie is het verwarmde buitenzwembad van de camping weer geopend.


Vakantiehuisje huren of kamperen op onze comfort kampeerplaatsen

Op de camping zijn verschillende vakantiehuisjes. Er zijn zelf stacaravans met zicht op ons zwembad of het heerlijke speelstrand. Klik hier voor onze leuke vakantiehuisjes.
Onze kampeerders kunnen terecht op onze mooie kampeervelden veelal met speeltuin. Daarbij maken ze gebruik van ons luxe sanitair. Kijk hier voor de mogelijkheden om te komen kamperen.

Het zwemparadijs op camping de Pallegarste!

Zwemmen

Sport en Spel bij de Pallegarste!

Lees meer