Algemene informatie

U kunt dagelijks bij ons op de receptie komen van 09:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur. Buiten de openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 0523-251417. Dit kan in geval van nood zijn, maar ook wanneer u een technische storing heeft, zoals een stroomstoring.


Slagboompas/ betaalpas

Bij aankomst ontvangt u van ons een slagboompas. Deze pas is ook de betaalpas voor de wasserette. Bij verlies of breuk van deze pas dient u € 35,- te betalen.
De passen kunnen 24 uur per dag opgewaardeerd worden in de wasserette (alleen met muntgeld). Voor grotere bedragen of betaling met pin kunt u tijdens de openingstijden terecht op de receptie.

Kabelinternet
Wilt u gebruik maken van het internet in uw accommodatie? Dan kunt u een inlogcode aanschaffen bij de receptie. Ons kabelinternet geeft u toegang tot 15 Mbit snelheid en er kunnen wel 6 apparaten gebruik maken van het internet (de 15 Mbit wordt dan verdeeld over de apparaten). Op het terras van het Grand Café is er gratis wifi waar u gebruik van kunt maken.

Wasserette/ Post
De wasserette is de hele dag geopend. Hier kunt u terecht voor het opwaarderen van uw slagboom- en betaalpas. Naast de wasmachines en droger, kunt u hier ook gebruik maken van de strijkgelegenheid.
Ook is hier het postvak te vinden voor de binnenkomende post. De uitgaande post kunt u afgeven op de receptie of langsbrengen bij Supermarkt Telman in Mariënberg.

Indoorspeeltuin
De indoorspeeltuin is geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur. In de indoorspeeltuin mag alleen bij de tafels gegeten en gedronken worden. Wanneer de kinderen gaan spelen, moeten ze de schoenen uit doen. Deze kunnen ze plaatsen in het schoenenrek naast de deur. Het dichtstbijzijnde toilet is in aan de buitenzijde van de horeca, naast het terras.

Animatie
Ons uitgebreide animatieprogramma kunt u online vinden op onze Pallegarste app. Tevens zullen we speciale posters plaatsen bij de Indoorspeeltuin. Om het papierverbruik te verminderen, is niet meer mogelijk om de programma’s af te halen bij de receptie.

Omgeving
De omgeving van de camping is zeer geschikt voor het maken van lange en korte wandelingen en fietstochten. Informatie of routebeschrijvingen zijn beschikbaar op de receptie. Daarnaast zijn er diverse pretparken, dierentuinen etc. in de buurt van de camping. Folders en brochures kunt u ook op de receptie vinden.

Pallegarste-App
Op de camping kunt u gebruik maken van onze Pallegarste-App. U kunt deze app gratis in de Apple app store en de Android Play store downloaden. In deze app vindt u o.a. de openingstijden van de voorzieningen op de camping, het actuele animatieprogramma, informatie over internetgebruik op de camping en nog veel meer handige informatie en tips. Om de juiste informatie te kunnen vinden, dient u wel uw locatiegegevens aan te zetten op uw telefoon.

Indien er vragen of opmerkingen zijn, kunt u altijd terecht bij de receptie.

-----------------------

Voor vertrek

De collega’s van de schoonmaak verzorgen de eindschoonmaak van uw accommodatie. Wij vragen u wel de accommodatie netjes achter te laten. Denk hierbij aan de volgende punten:

  • Indien de oven gebruikt: het rooster en bakplaat schoon achterlaten.
  • Indien u bedlinnen heeft gehuurd: deze (zonder matrasbeschermer en molton) graag afhalen en verzamelen in de leefruimte/bij de deuropening.
  • Koelkast legen. Vergeet uw eten en drinken niet mee te nemen.
  • Alle vaat afgewassen en droog in de kastjes / vaatwasser leeg.
  • Prullenbakken legen en afval naar de afvalcontainers brengen. De afvalcontainers vindt u bij de algemene parkeerplaats voor bij de camping.
    Hier staan containers voor glas, huisvuil en papier.
  • De accommodatie schoonveeg achterlaten.

Heeft u breuk gehad tijdens het verblijf? Wij horen dit graag bij de receptie, zodat we dit kunnen aanvullen.

En als laatste: denkt u erom dat u niets vergeet? Vaak vergeten items zijn opladers, portemonnees, telefoons, paspoorten en knuffels!