Luxe verblijven tijdens het Pinksterweekend

Boeken

De meivakantie en/of Hemelvaart nog niet op pad geweest, maar met Pinksteren zin om er even een weekendje tussenuit te gaan? Ga dan op vakantie tijdens Pinksteren naar Camping de Pallegarste! Laat de kinderen op ontdekkingstocht gaan met het animatieteam of op ons avonturenpad, of ga samen aan de visvijver een hengel uitgooien. Ook voor de interne mens wordt gezorgd: het Grand Café, de Cafetaria, het winkeltje en de Pizzeria zijn geopend tijdens het weekend!

Natuurlijk kan er ook lekker gezwommen worden in ons buitenzwembad én kan er druk gespeeld worden bij onze waterspeeltuin met verschillende glijbanen. Ook is er genoeg te beleven en ontdekken in de omgeving van Camping de Pallegarste. Wij bevinden ons in het prachtige Vechtdal, Overijssel.

Een accommodatie tijdens het Pinksterweekend 2024

Heeft u geen toercaravan of camper? U kunt ook een accommodatie bij ons huren met Pinksteren! Van Safaritent tot Glampinglodge/ Glampingtent met eigen badkamer en sanitair. Of van een stacaravan standaard tot een van onze unieke Tiny Houses met uitzicht over de visvijver!

Chalet de Luxe (4p) | meer informatie | direct boeken
Luxe chalet (6p) | meer informatie | direct boeken

Glamping tijdens het Pinksterweekend 2024

Zoekt u naar glamping tijdens het Pinksterweekend? Dan zit u ook bij ons goed. We bieden naast onze Safaritenten (met warm water in de keuken) ook luxe glampinglodges aan. Geniete daarom met het heel gezin tijdens het Pinksterweekend van uw fijne lodge en alle faciliteiten op de camping. Zo zal ons animatieteam weer aanwezig zijn met een superleuk programma! Lekker van de glijbanen roetsjen? Dat kan ook in ons verwarmde zwembad met waterspeeltuin. Een hapje eten of een lekker ijsje halen, kan in onze horeca en bij de nieuwe ijssalon! Genieten tijdens het Pinksterweekend dus!

Hieronder onze glampinglodges:

Safaritent (5p) | meer informatie | direct boeken

Kamperen tijdens Pinksteren 2024

Comfort kampeerplaats

Neem uw eigen caravan, vouwwagen of tent mee, en neem plaats op een van onze comfort kampeerplaatsen. U beschikt bij ons altijd over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer op de plaats en een CAI aansluiting. Natuurlijk zijn de plekken lekker ruim, zodat er altijd ruimte is voor uw auto en eventueel bijzettent. Vertrek op Pinkstermaandag is pas aan het einde van de dag, zodat u de hele dag nog volop kunt genieten.

Kamperen met privé sanitair kan natuurlijk ook! U kunt zelf een plaats op de camping uitzoeken en een privé badkamer erbij huren. Deze bevinden zich in het sanitair gebouw. Tijdens het boeken van een comfort kampeerplaats kunt u bij de artikelen een privé badkamer erbij boeken.

We hebben helaas geen kampeerplaatsen meer beschikbaar tijdens het Pinksterweekend.

Comfort kampeerplaats met eigen badkamer in het sanitairgebouw

Wilt u wel volop keuze hebben uit een kampeerplaats. Maar vindt u een eigen badkamer ook wel heel erg fijn. Boek dan een comfort kampeerplaats met privé badkamer in het sanitair gebouw. U ontvangt een sleutel van uw eigen badkamer die is voorzien van douche, toilet, wastafel en opbergruimte. Het gebruik van warm water is inbegrepen in de prijs.

We hebben helaas geen kampeerplaatsen met privé sanitair meer beschikbaar tijdens het Pinksterweekend.


Boeken