Met de herfstvakantie naar het prachtige Vechtdal!


Er even uit tijdens de herfstvakantie, en genieten van een gezellig vakantie op de camping in Overijssel. Dat kan op onze 5 sterren camping, met luxe Chalets voor 2 tot 6 personen. Tijdens de herfstvakantie kunt u zelf een mooie wandeling of fietstocht maken door de mooi omgeving, maar ook op de camping zelf staat ons animatieteam met een mooi programma klaar! Tevens zijn onze medewerkers u weer graag van dienst in het Grand Café en de Cafetaria om u een top Herfstvakantie te bezorgen op onze camping in Overijssel.

Faciliteiten tijdens de herfstvakantie (21 oktober t/m 29 oktober 2023):

- Grand Café & Cafetaria
- Broodjesservice met bezorgservice!
- Animatieprogramma met Jill en Jari
- Visvijver
- Kinderboerderij met volière
- Binnenspeeltuin

Kamperen met privé sanitair in de Herfstvakantie

Heerlijk kamperen tijdens de mooie dagen in de herfstvakantie, ook dat is mogelijk! De herfstvakantie kan heerlijk genieten zijn wanneer de temperatuur zacht is en de natuur de mooie herfstkleuren weer laat zien. Kom ook kamperen op onze comfort kampeerplaatsen (16 ampère, water aan- en afvoer en CAI aansluiting) met privé sanitair. U kunt samen met het hele gezin kiezen op voor een kampeerplaats met prive sanitair met speeltoestel erbij of u kiest voor een kampeerplaats met prive sanitair bij de visvijver. Allemaal op loopafstand van onze horeca en binnenspeeltuin!

Kijk hier naar onze kampeerplaatsen met privé sanitair!

Kom ook een week, midweek of weekend kamperen op onze familiecamping in het prachtige Vechtdal!

Vakantiehuisje huren met 25% korting tijdens de Herfstvakantie

U kunt erg comfortabele accommodatie bij ons huren tijdens de herfstvakantie. Al onze chalets zijn voorzien van dubbele beglazing en lekkere cv verwarming. Als het wat frisser is, hoeft u geen kou te vatten! Ook lekker luxe is dat alle chalets een smart-tv hebben met mogelijkheid tot 15 Mbit internet. Dus 's avonds lekker Netflixen op de bank is geen probleem! De vaatwasser zorgt ervoor dat u geen tijd kwijt bent aan 'huishoudelijke' klusjes, maar juist lekker kunt genieten en ontspannen!

Boek nu en ontvang 25% korting op uw verblijf bij ons tijdens de herfstvakantie! Deze korting is geldig over de huurprijs wanneer u een weekend, midweek of week bij ons verblijft! Zo huurt u ons 4 persoons luxe chalet al voor maar € 393,75 excl. verplichte bijkomende kosten!

Meer weten? Bel dan naar 0523-251417 (bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur) of mail ons op receptie@depallegarste.nl.

In de herfstvakantie ontvangt u het internet gratis van ons!

Chalet de Luxe (4p) | meer informatie | ik boek deze luxe 2 slaapkamer chalet!
Chalet de Luxe (6p) | meer informatie | laat mij een van deze mooie chalets boeken!
Tiny House (2/4p) | meer informatie | ik kies de sfeervolle Tiny House

Prijzen van de Arrangementen

Boeken