Kom genieten op onze ruime kampeerplaatsen zonder huisdier.

Zoekt u een kampeerplaats waarbij u geen buren heeft met een huisdier? Op Camping de Pallegarste de mogelijkheid om een kampeerplaats te boeken op een huisdiervrij veld. De 14 kampeerplaatsen op dit veld (nummers 311 t/m 324) zijn allemaal comfort kampeerplaatsen. Ze beschikken over 16 ampère stroom, een eigen watertap en waterafvoer. Tevens kunt u met uw coaxkabel zo uw televisie aansluiten op onze CAI verbinding. Wilt u graag online televisie kijken, spelletjes spelen of film kijken? Dan kunt u via de receptie een kabelmodem huren. Zo beschikt u ook nog eens over 10 Mbit internet!

Alle comfort kampeerplaatsen op dit huisdiervrije veld hebben zicht op de speeltuin, die zich op het midden van het veld bevindt. Op loopafstand bevindt zich ons nieuwe sanitair gebouw met onder andere familiebadkamers, babyrooms, mindervalide badkamer- en toilet, en uiteraard voldoende douches en toiletten voor heren en dames.

kamperen huisdiervrij kampeerveld

Camping zonder honden

Onze camping is niet geheel huisdiervrij, maar we willen dat al onze gasten zich fijn en welkom voelen. Daarom hebben wij gekozen om een kampeerveld zonder honden te creeëren. Op dit veld staat ook een klein speeltuintje, met schommel, speelhuisje met glijbaan en veel speelzand. Perfect voor gezinnen zonder hond, en met kinderen tot 5 jaar! Direct naast het veld staat een speeltuintje met grotere klimuitdagingen. Dus ook wanneer er oudere kinderen mee zijn, kunt u hier prima vertoeven op het huisdiervrije veld.

Huisdiervrije kampeerplaats

Laat me zien!