Jaarplaats op camping

Een campingjaarplaats is bij ons veel meer dan een chalet of stacaravan op de plaats. De camping biedt u (en uw eventuele huurders) vele verschillende faciliteiten en activiteiten aan. Zo is er tijdens de drukke vakanties en weekenden animatie op de camping. De horeca is ieder weekend en in de vakanties geopend en kunt u gebruik maken van het zwembad (indien geopend). Natuurlijk zijn de vele speeltuinen en het speelstrand op de camping altijd toegankelijk voor veel speelplezier. Voor de visliefhebber is er voldoende visbestand in onze grote visvijver (1 hectare).

Voordelen van een jaarplaats op Camping de Pallegarste

- onbeperkt genieten van de lente, zomer en herfst
- verhuren van stacaravan / chalet is toegestaan
- kosteloos gebruik maken van het zwembad en visvijver
- horecavoorzieningen op de camping alle vakanties en weekenden geopend

Plaats voorzieningen jaarplaats camping

- 10 of 16 ampère stroom
- aansluiting op riool
- CAI aansluiting
- gasloos recreëren of gascilinders gebruiken
- 15 Mbit (kabel)internet (tegen betaling)
- bij verhuur: een eigen reserveringskalender beschikbaar

Eigen stacaravan / chalet plaatsen of bestaande stacaravan / chalet met plaats

Het is mogelijk om uw eigen chalet / stacaravan mee te nemen naar de camping. Echter zitten er wel eisen aan waar een stacaravan dan wel chalet aan moet voldoen, voordat deze op de camping geplaatst mag worden. Wilt u graag een jaarplaats op onze 5 sterren camping? En heeft u een eigen chalet of stacaravan die u mee wilt nemen? Mail ons dan het merk, model en bouwjaar van de accommodatie, met foto's, naar receptie@depallegarste.nl.

Wilt u liever een plaats huren met bestaande of nieuwe stacaravan / chalet? Dan zijn er ook zeker mogelijkheden. Wij laten onze eigen chalets op maat maken via www.imcar.nl. U kunt hier ook uw eigen chalet laten maken, of een standaard model bestellen. U kunt ook contact opnemen met Marcel (0611146440) met vragen over nieuwe chalets op een jaarplaats op de camping.

Heeft u interesse in een jaarplaats bij ons op de camping? Neem dan contact met ons op via receptie@depallegarste.nl.

Prijzen van de Jaarplaatsen

Jaarplaats Camping de Pallegarste 2022 - 2023

RECRON Voorwaarden Vaste plaatsen NL

Hierboven vindt u 2 bestanden: een kostenoverzicht van de jaarplaats van het komende seizoen, en de recron voorwaarden van de vaste plaatsen. Ons eigen camping reglement is op aanvraag beschikbaar. Mocht u hier vragen over hebben, dan horen wij dat graag.