Jaarplaats met Imcar Classic

Voor het nieuwe seizoen zijn er weer vrije kavels beschikbaar gekomen waar nieuwe chalets geplaatst kunnen worden. Goed om te weten is, dat naast het eigen gebruik van het chalet, u ook mag onderverhuren op onze camping. Bent u zelf dus een periode niet aanwezig op de camping, dan kunt u gebruik maken van deze optie door het chalet te verhuren. Wilt u een chalet aanschaffen enkel voor de verhuur, dan is dat ook mogelijk.

Op onze 5* familiecamping zijn er overal speeltuinen te vinden, dus deze zijn nooit ver weg! Ook beschikt de camping over een buitenzwembad (geopend van mei t/m augustus), een binnenspeeltuin en een grote buitenspeeltuin. Tijdens de wintermaanden zijn we gesloten, maar daarbuiten is ons animatieteam iedere vakantie aanwezig met een tof programma. In het voorjaar zijn ze er ook nog ieder weekend!


Het chalet Imcar Classic

Het chalet type Imcar Classic is een van de modellen chalets van Imcar. Alle chalets zijn gebouwd met degelijke materialen. De Imcar Classic kan geleverd worden met 2 of 3 slaapkamers.

De chalets worden standaard geleverd met een keuken voorzien van inbouwapparatuur van het merk Whirlpool. Een volledig ingerichte badkamer met douche, toilet en badmeubel. De slaapkamers van het chalet zijn volledige gemeubileerd en voorzien van bedden en kasten.

Het chalet staat bekend om de ruime indeling, veel licht en veel opbergruimte.

Uiteraard kan u uw eigen wensen ook verwerken in een nieuw te bouwen chalet. De gevelbekleding van het chalet, kleur van de kozijnen, wanden, vloeren, keuken en de meubels kunnen zelf worden bepaald. Eventueel kunt u zelfs kiezen om 1 slaapkamer te creeeren en een 2de ruimte als bergruimte/kantoor/logeerkamer te gebruiken.

Klik hier voor alle foto's en informatie.

Standaard:

 • kunststof gevelbekleding
 • dak met dakpanpaneelplaten
 • gotenpakket
 • kunststof kozijnen met dubbel glas
 • Centrale verwarming met een Remeha/Intergas ketel op propaan of aardgas
 • Forbo vloeren
 • Fibo Trespo wanden in de badkamer
 • Agnes one step wanden en plafonds
 • Keuken met magnetron, afzuigkap en koel-/vries combinatie
 • Bedden met matrassen 80 x 200
 • Badkamer compleet met sanitair en mechanische ventilatie

Kijk voor de prijzen op www.imcar.nl van dit chalet.

Neem voor de opties en mogelijkheden contact op met Marcel Schuldink 06-55701471. Hij kan u alles vertellen over levertijden, materialen en andere mogelijkheden.

Indien u het chalet plaats op camping de Pallegarste worden er geen plaatsingskosten in rekening gebracht. Ook heeft u op deze camping de mogelijkheid het chalet onder te verhuren.

---

Op de camping bevind zich een eigen visvijver met witvis en karper. Ideaal voor wanneer u het chalet wilt verhuren. Op maximaal 5 minuutjes wandelen bent u al bij de voorkant van de camping. Hier bevinden zich een buitenzwembad, grote speeltuin met trampolinezone, binnenspeeltuin, Grand Café met overdekt terras (in de zomer), Cafetaria, IJssalon, campingwinkeltje én pizzeria! Overal verspreid over de camping bevinden zich kleinere speeltuintjes, dus ook genoeg te ontdekken voor de allerkleinsten! Huisdieren zijn welkom op de camping, zij mogen alleen niet bij het zwembad komen en op het zand van het speelstrand. Tegenover de camping is een omheind losloopveld, en voor het schoonmaken van de huisdieren kunt u terecht bij de hondendouche in het sanitair gebouw.

Prijzen van de Jaarplaatsen

Afbeeldingen