Chalet Supreme 041a

Mail ons


Ons nieuwe chalet ‘Supreme’ is ruim (50m2), rookvij, gezellig, compleet ingericht en van alle luxe voorzien om uw verblijf zo plezierig mogelijk te laten zijn. Ook buiten de chalet heeft u de beschikking over een mooi terras met buitenmeubilair.

Het chalet beschikt over een woonkamer, open luxe keuken, moderne badkamer, apart toilet en drie slaapkamers.

De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoons boxspringbed, slaapkamer 2 heeft 2 eenpersoons boxspringbedden en slaapkamer 3 een stapelbed. In de woonkamer staat een comfortabele hoekbank, eettafel met 6 stoelen en flatscreen smart tv.


Camping de Pallegarste is een 5 sterren familiecamping in Overijssel. De camping ligt in het prachtige Vechtdal, waar de natuur- en waterliefhebber voldoende te ontdekken hebben. De kindercamping wordt beheerd door de derde generatie van de familie Schuldink. Echter is er in al die jaren niets veranderd aan de toegankelijkheid, gezelligheid en ongedwongen sfeer op de camping. Naast de ruime kampeerplaatsen (allen voorzien van 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI), zijn er voldoende huurmogelijkheden. Van vakantiehuizen tot luxe glampinglodges. Van uitzicht op het super leuke zwembad tot uitzicht over de grote visvijver. Natuurlijk mag ook het animatieteam niet ontbreken. Vanaf het Paasweekend t/m de zomervakantie (ook in de weekenden en de herfstvakantie) kunnen alle gasten hier terecht voor creatieve, uitdagende en sportieve activiteiten. Voor de innerlijke mens kunt u ieder weekend en alle vakanties terecht bij onze gezellige Grand Café met (gedeeltelijk overdek) terras, cafetaria én campingwinkeltje. Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina.

Prijzen van de Particulier

Mail ons

Kijk voor de prijslijst (weekend/ midweek/ week) in de bijlage.

Afbeeldingen