Chalet comfort plus 042

Boeken


☀️ VAKANTIE 2023 ☀️

Boek nu een verblijf in ons chalet op 5-sterren camping De Pallegarste in Mariënberg 🌞🌊⛱

Een nieuw, compleet ingericht, rookvrij chalet voor 6 (max. 8 personen door luxe slaapbank in de woonkamer) met o.a.:

🔹️ Drie slaapkamers

🔹️ Nette badkamer met douche

🔹️ Apart toilet

🔹️ Aansluitpunt voor E-bikes

🔹️ Gratis WiFi

🔹️ Luxe inbouw koffiezetapparaat

🔹️ Vaatwasser

🔹️ Luxe loungeset op het terras

Op loopafstand van het bos van Beerze, de dorpen Mariënberg en Beerzerveld en het treinstation (Mariënberg). Op fietsafstand van grotere plaatsen als Hardenberg en Ommen en zwemplas de Oldemeyer.

Het chalet staat op een kindvriendelijk park; mooie speeltuin, indoor speeltuin, zwembad🏊‍♂️, restaurant, snackbar en animatieteam in schoolvakanties.

Voor foto's en meer informatie, kijk op onze website: www.lizzylake-chalets.nl

Reserveren? Neem contact op met de camping of bel, stuur pb of mail 📧 naar: info@lizzylake-chalets.nl.

Tot ziens in het Vechtdal op camping De Pallegarste! 😎

Camping met zwembad Nederland

Camping de Pallegarste is een 5 sterren familiecamping in Overijssel. De camping ligt in het prachtige Vechtdal, waar de natuur- en waterliefhebber voldoende te ontdekken hebben. De kindercamping wordt beheerd door de derde generatie van de familie Schuldink. Echter is er in al die jaren niets veranderd aan de toegankelijkheid, gezelligheid en ongedwongen sfeer op de camping. Naast de ruime kampeerplaatsen (allen voorzien van 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI), zijn er voldoende huurmogelijkheden. Van vakantiehuizen tot luxe glampinglodges. Van uitzicht op het super leuke zwembad tot uitzicht over de grote visvijver. Natuurlijk mag ook het animatieteam niet ontbreken. Vanaf het Paasweekend t/m de zomervakantie (ook in de weekenden en de herfstvakantie) kunnen alle gasten hier terecht voor creatieve, uitdagende en sportieve activiteiten. Voor de innerlijke mens kunt u ieder weekend en alle vakanties terecht bij onze gezellige Grand Café met (gedeeltelijk overdek) terras, cafetaria én campingwinkeltje. Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina.

Prijzen van de Particulier

Boeken

Afbeeldingen