Stageplaatsen 2024

Ben jij nog aan het uitzoeken bij wat voor bedrijf jij graag je stage wilt uitvoeren? Of weet je het al precies? Wie weet zijn wij wel hét bedrijf voor jou, en andersom!

Ieder seizoen komen er vanuit het hele land iets meer dan 50 collega's naar onze camping, om hier in de vakanties en weekenden te werken. Dit is op de receptie, in de technische dienst, in ons winkeltje, bij het animatieteam, in de cafetaria en in ons Grand Café. De meeste collega's vindt je in de horeca. Ieder seizoen zoeken we weer meer collega's, omdat onze super leuke camping telkens bekender wordt en ook meer en meer gasten weer terugkomen. Dit vooral mede dankzij het vriendelijke en behulpzame personeel! Dus je bent gegarandeerd dat je in een gezellig team terecht komt!

Naast ons vast personeel zijn we ook ieder jaar op zoek naar stagiaires! Wij vinden het fijn dat er iemand binnen het team komt die met een frisse blik kijkt en ook nieuwe ideeën kan aanleveren! Wij houden wel van vernieuwingen en het net even anders doen dan onze concollega's. Ook hebben wij de ruimte om je goed te begeleiden én je te motiveren om er achter te komen wat leuk vindt en ook vooral wat bij je past! Erg handig voor wanneer je na je stage weer verder wilt leren óf juist direct aan de slag wilt gaan!

Voor het seizoen 2024 hebben we plek voor:

- Medewerker Sport & Recreatie (3/4)
- Zelfstandig medewerker Leisure & Hospitality (3)
- Leidinggevende Leisure/ Travel & Hospitality (4)
- Medewerker Facilitaire Dienstverlening (2/3/4)

Lees hieronder alvast wat onze vorige stagiaires van hun stage vonden!

Binnenkort vindt je hieronder per stageplaats een omschrijving van wie wij zoeken, en wat wij jou kunnen bieden! Heb je alvast vragen hierover? Dan kun je ons altijd mailen op receptie@depallegarste.nl of bellen via 0523-251417.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Medewerker Sport & Recreatie (3/4) - Zelfstandig medewerker Leisure & Hospitality (3) - Leidinggevende Leisure/ Travel & Hospitality (4) -

Doe jij een van de volgende opleidingen?
- Medewerker Sport & Recreatie (3/4)
- Zelfstandig medewerker Leisure & Hospitality (3)
- Leidinggevende Leisure/ Travel & Hospitality (4)

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar een stagiaire die tijdens zijn/haar stage zichzelf verder ontwikkeld op werk- en persoonlijk vlak.
Je komt terecht in een jong enthousiast team van ongeveer 8 collega's. Het programma is over het algemeen al klaar, maar we vinden het erg leuk wanneer je zelf nog tips en advies hebt over hoe het programma nog beter kan worden. Zo hebben we vorig jaar de bootcamp en de pubquiz toegevoegd aan het programma (op advies van de collega's).

Afhankelijk van het niveau wat je doet, kijken we welke werkzaamheden het beste bij jou passen. Je hebt regelmatig een gesprek met je praktijkbegeleider, waardoor we snel kunnen sturen waar nodig. Natuurlijk kijken we naar wat jij leuk vindt en wat jij graag wilt leren. Op die manier kun jij het beste uit jezelf halen, en ben je van grote waarde op de camping. Je wordt goed ingewerkt, maar zult naar verloop van tijd (wanneer jij er klaar voor bent) zelf activiteiten gaan voorbereiden en uitvoeren.

Dus zoek jij nog een super leuke stageplaats in een jong team, op een middelgrote camping? Solliciteer dan snel!

- intern verblijf is mogelijk in overleg
- je krijgt een stagevergoeding bij ons
- veel contact met je collega's (ook van andere afdelingen)
- informeel familiebedrijf

Ervaringsdeskundigen aan het woord

Martina (stagiair Leisure & Hospitality, niveau 4, leerjaar 4) - 2022:

Voor mijn opleiding Leisure & Hospitality niveau 4 heb ik een front-office stage gedaan bij Camping de Pallegarste. Ik kwam daar zonder enige front-office ervaring en ik ging weer weg met een hele bult ervaring! Ook waren de collega's erg vriendelijk en kon ik met mijn vele vragen altijd wel ergens terecht. Ik heb onder andere geleerd hoe ik gasten moet ontvangen, hoe ik eventuele klachten behandel, hoe ik met een reserveringssysteem moet werken en hoe je de website kan aanpassen. Daarnaast heb ik ook een paar keer mogen helpen met schoonmaken en inventaris controleren. Heel divers werk dus! Ik kan een stage bij Camping de Pallegarste echt aanraden omdat je er zo veel kan leren op heel veel verschillende vlakken.


Femke (stagiair Facility Management) - 2021:

Voor mijn stage in het tweede jaar van de opleiding Facility Management aan Hogeschool Saxion, was ik bij camping de Pallegarste aan het juiste adres. Ik werd direct met open armen ontvangen! Door de combinatie van front- en backoffice en de vrijheid die ik kreeg, heb ik tijdens mijn stage met heel veel taken van een facility manager kennis mogen maken. Van het maken van een planning voor de schoonmaak tot het inrichten van nieuwe accommodaties en het ontvangen van gasten. Wat ik ook heel leerzaam vond tijdens deze stage, was dat ik mij bezig mocht houden met het oplossen/afhandelen van binnenkomende storingen, klachten en/of wensen. Hierdoor heb ik ook op het gebied van communicatie veel geleerd! Het team waarin ik terecht kwam, was vanaf dag één behulpzaam en bovenal ook héél erg gezellig! Ik heb hier een hele leuke en leerzame stage gehad die ik echt iedereen kan aanbevelen!


Bente (stagiair Facilitaire dienstverlening, niveau 3, leerjaar 1) - 2021:

Voor de opleiding facilitaire dienstverlening niveau 3 leerjaar 1 aan het ROC van Twente in Almelo heb ik stage gelopen bij camping de Pallegarste. Ik voelde me daar al vanaf dag 1 meteen op mijn gemak! Ik heb daar van alles mogen doen. Ik heb veel accommodaties mogen schoonmaken, mee mogen helpen in de horeca, in de winkel mogen werken en lege chalets mogen inpakken en inrichten. Wat ik leerzaam vond aan mijn stage is dat ik veel in contact stond met de gast en hoe ik met de gast moet omgaan. Wat ik nog meer heb geleerd is hoe ik met klachten moet omgaan. Ik heb er een leuke stageperiode gehad met een gezellige team en ik kan het iedereen aanraden!