Comfortabel kamperen in Overijssel

Boeken


De ruime comfort kampeerplaatsen op camping de Pallegarste zijn allen omheind middels een haag en liggen over het algemeen allemaal aan ruime grasvelden. De meeste plaatsen hebben uitzicht op een speeltoestel en zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben alle kampeerplaatsen een 16 Ampère (3600 Watt) elektra aansluiting en is er overal WIFI beschikbaar.

De luxe en ruime plaatsen, tezamen met het luxe sanitair en alle voorzieningen van de camping, zorgen voor een comfortabel verblijf!

Luxe sanitair met vaatwasser

Alle kampeerplaatsen op camping de Pallegarste zijn voorzien van:

▪ 16 Ampère / 3600 Watt elektra aansluiting
▪ Water aan- en afvoer op de plaats
▪ Kabel-tv aansluiting (digitaal signaal)
▪ Optioneel tegen betaling: Wifi of zelfs kabelinternet (uw eigen 15 Mbit verbinding in uw kampeermiddel)
▪ Mogelijkheid voor vroege aankomst / laat vertrek

Last minute kampeeractie

Wilt u lekker genieten van heerlijke weer al vroeg in de zomer? Dan hebben wij de perfecte arrangementen voor u! Met onze arrangementen 'zomerweek' en '2 weken voorzomeren' kunt u begin juli genieten van de vele faciliteiten op de camping! Uiteraard is er dagelijks animatie, is de horeca geopend en kunt u terecht in ons buitenzwembad!

Zomerweek
06 juli tot 13 juli - € 210,- voor 2 pers excl. bijkomende kosten: Boek hier uw arrangement
2 weken voorzomeren
30 juni tot 13 juli - € 350, voor 2 pers excl. bijkomende kosten: Boek hier uw arrangement

Privé sanitair:

Wilt u graag kamperen én gebruik maken van luxe privé sanitair? Dan kan dat! Behalve privé sanitair op de plaats bieden wij ook 4 privé badkamers aan in ons sanitair gebouw. Dit betekent dat u uw favoriete kampeerplaats kunt boeken en gebruik van een eigen badkamer kunt maken. Bij aankomst ontvangt u hier een sleutel van, zodat u ook uw eigen handdoeken, toiletartikelen etc. daar kunt neerleggen.

Door gebruik te maken van een eigen badkamer in het sanitair gebouw, kunt u dus ook een kampeerplaats met privé sanitair boeken op het huisdiervrije veld, of juist die topplek op het veld met zicht op een grote speeltuin!

U kunt deze privé badkamer bijboeken tijdens het reserveren of via de receptie (0523-251417!). De privé badkamer biedt een toilet, douche, wastafel en ruime opbergkast!

Speeltuin kamperen 325 - 339


----------------------------------------------------------------------------------------

Wilt u langer dan 3 weken bij ons verblijven? Dat kan uiteraard! U kunt dan bellen naar 0523-251417 of mailen naar receptie@depallegarste.nl.

Boeken vanaf € 22,- per nacht