Kom genieten tijdens het Hemelvaartweekend

Boeken


Er een lang weekend tussenuit met Hemelvaart 2024, en genieten van een gezellig lang weekend op de camping in Overijssel. Dat kan nu met ons Hemelvaartarrangement. Tijdens het Hemelvaartweekend 2024 kan er lekker gezwommen worden op de camping in ons buitenzwembad en is er een volledig animatieprogramma. Tevens zijn onze medewerkers u weer graag van dienst in het Grand Café, de Cafetaria en het winkeltje om u een top Hemelvaart te bezorgen op onze camping in Overijssel.

Kamperen met Hemelvaart 2024 op de camping!

Luxe kamperen kan ook bij onze familiecamping in Overijssel. Ons prachtige sanitair gebouw is van alle gemakken voorzien. Omdat we willen dat tijdens het Hemelvaartweekend de kinderen zich ook goed vermaken, hebben we naast de vele speeltuinen bij de kampeerplaatsen, ook een gezellig en vol animatieprogramma. Kamperen met uitzicht op een speeltuin tijdens het Hemelvaartweekend? Ook dat kan!

Comfort kampeerplaats

Al onze kampeerplaatsen zijn comfort kampeerplaatsen, waar u beschikt over 16 ampère stroom, water en CAI op de kampeerplek. U boekt al een comfort kampeerplaats tijdens het Hemelvaartweekend voor

We hebben nog weer kampeerplaatsen beschikbaar vanaf vrijdag 10 mei 2024.

Comfort kampeerplaats met eigen badkamer in het sanitairgebouw

Wilt u wel volop keuze hebben uit een kampeerplaats. Maar vindt u een eigen badkamer ook wel heel erg fijn. Boek dan een comfort kampeerplaats met privé badkamer in het sanitair gebouw. U ontvangt een sleutel van uw eigen badkamer die is voorzien van douche, toilet, wastafel en opbergruimte. Het gebruik van warm water is inbegrepen in de prijs.

We hebben weer kampeerplaatsen beschikbaar vanaf vrijdag 10 mei 2024.

* U boekt een comfort kampeerplaats en kunt de privé badkamer toevoegen als artikel.

Chalet, lodge of huisje huren tijdens het Hemelvaartweekend 2024

Liever niet kamperen, maar wat luxer verblijven op onze camping? Huur dan een van onze heerlijke accommodaties bij ons voor het Hemelvaartweekend 2024! Verblijf tijdens het Hemelvaartweekend in een van onze knusse safaritenten. Onze safaritenten beschikken in het Hemelvaartweekend uiteraard ook over verwarming. Liever iets meer luxe? Kies dan een van onze Glampinglodges met eigen badkamer en sanitair voor een unieke en luxe vakantie.
Onze luxe chalets staan verspreid over de camping. Sommigen huisjes hebben zicht over de visvijver, en sommige chalets staan tegenover de kinderboerderij en grote speeltuin. Wilt u, samen / met uw gezin / met de familie een lekker lang weekend weg tijdens het Hemelvaartweekend op een gezellige familiecamping?

Chalet de Luxe (4p) meer informatie | direct boeken
Chalet de Luxe (6p) | meer informatie | direct boeken
Glampinglodge (4p) | meer informatie | direct boeken
Safaritent (5p) | meer informatie | direct boeken
Trekkerstent (2p) | meer informatie | direct boeken

Boeken