Last minute aanbiedingen op de camping!


Boek uw vakantie met super veel voordeel op onze 5 sterren camping de Pallegarste. Op onze familiecamping in het Overijssels Vechtdal kunt u gebruik maken van onze vele faciliteiten, zoals het zwembad met waterspeeltuin en grote familieglijbaan, de verschillende speeltuinen bij de kampeerplaatsen én accommodaties. Neem ook gerust uw hengel mee, want we hebben een grote visvijver waar u ontspannen kunt gaan zitten vissen. De kids kunnen zich prima vermaken op het speelstrand, in het zwembad of het avonturenpad!

In de vakanties en de weekenden in het voorjaar staat ook ons top animatieteam voor u klaar met een uitgebreid en wisselend animatieprogramma voor jong en oud!


Last minute kampeeractie

Op dit moment hebben wij geen last-minute acties voor de kampeerplaatsen.

Wellicht kunt u een kijkje nemen bij onze kampeerarrangementen! Voor het Paasweekend, Hemelvaartweekend en Pinksterweekend hebben wij arrangementen met een leuke prijs! Ook in de meivakantie bent u natuurlijk van harte welkom, u kunt op alle dagen aankomen en een verblijf boeken vanaf 3 nachten. Wilt u een week komen? Of de meivakantie combineren met het Hemelvaartweekend? Dan hebben wij hiervoor een leuk arrangement!

Ga snel naar onze arrangementenpagina om te kijken wat we allemaal aanbieden!

--------------------------------------------------------------------------------------

Last minute huren accommodaties

Op dit moment hebben wij geen last-minute acties voor de accommodaties.Boeken