Comfort kamperen in de hele maand september

Boeken
kamperen septembermaand


Ook voor een maandarrangement kunt u bij ons terecht op onze familiecamping! Wij bieden voor de maand september een mooi maandarrangement aan. Het arrangement is op basis van 6 personen. Komt u met meer? Laat het ons dan gerust weten!

Tijdens de septembermaand kunt u in het weekend gebruik maken van de horecavoorzieningen, zoals ons Grand Café en de cafetaria.
De prachtige Vechtdal omgeving leent zich perfect voor een heerlijke wandeling of lange fietstocht door de vele brinkdorpjes en/of natuurgebieden.
Uiteraard kunt u ook terecht bij onze visvijver met karpers en witvis. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van privé sanitair.

Het is mogelijk om privé sanitair vanuit het sanitairgebouw te boeken, dan kunt u namelijk zelf uw perfecte kampeerplaats boeken.
Wilt u liever privé sanitair op uw eigen plaats? Dan kan dat natuurlijk ook!

camping met visvijver septembermaand

Septembermaand

- van 2 september tot 30 september 2024
- € 375,00 excl. € 35,00 toeristenbelasting
- incl. 60 kWh stroom (meerverbruik € 0,88 per kWh) en waterverbruik op de plaats
- CAI aansluiting op de kampeerplaats
- mogelijkheid (tegen betaling) voor WIFI / Kabelinternet op de plaats

Lekker genieten van het zonnige najaar, met een comfort kampeerplaats. Onze kampeerplaatsen beschikken allemaal over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer op de plaats en uiteraard een CAI aansluiting. Neem de fiets mee, want het prachtige Vechtdal is super om te ontdekken per fiets of per voet. Op de receptie van de camping vindt u fietsroutes en wandelroutes, maar uiteraard kunnen we ook samen een route op maat maken!

Prijzen van de Arrangementen

Boeken

Hieronder een overzicht van de optionele en verplichte* bijkomende kosten. Kabelinternet is uiteraard ook mogelijk, hier kunnen wij u persoonlijk over adviseren.

Artikel
Prijzen
Reserveringskosten*
Locatie voorkeur
Annuleringsverzekering
Huisdier
€ 7,50 per reservering
€ 4,95 per plaats
5,5% van de huurprijs
€ 3,50 per huisdier per nacht (max. € 60,-)

Boeken € 375,00