Comfort kamperen in de hele maand september

Boeken
kamperen septembermaand


Ook voor een maandarrangement kunt u bij ons terecht op onze familiecamping! Wij bieden voor de maand september een mooi maandarrangement aan. De kosten van dit arrangement voor een comfort kampeerplaats zijn slechts € 375,00 excl bijkomende kosten.

Boek hier onze speciale septembermaand aanbieding!

Tot 8 september is de horeca dagelijks geopend daarna kunt u in het weekend gebruik maken van de horecavoorzieningen, zoals ons Grand Café en de cafetaria.
De prachtige Vechtdal omgeving leent zich perfect voor een heerlijke wandeling of lange fietstocht door de vele brinkdorpjes en/of natuurgebieden.
Uiteraard kunt u ook terecht bij onze visvijver met karpers en witvis. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van privé sanitair.

Ook voor een kampeerplaats met privé sanitair hebben wij een speciaal septembermaand arrangement. De kosten hiervan zijn € 575,00.
Boek hier uw kampeerplaats met prive sanitair

Van 3 september 2024 tot 6 september 2024 vindt de jaarlijkse Vechtdal Fiets4daagse plaats. Waar u ook eventueel aan zou kunnen deelnemen.


camping met visvijver septembermaand

Septembermaand

- van 2 september tot 30 september 2024
- € 375,00 excl. € 35,00 toeristenbelasting
- incl. 60 kWh stroom (meerverbruik € 0,88 per kWh) en waterverbruik op de plaats
- CAI aansluiting op de kampeerplaats
- mogelijkheid (tegen betaling) voor WIFI / Kabelinternet op de plaats

Lekker genieten van het zonnige najaar, met een comfort kampeerplaats. Onze kampeerplaatsen beschikken allemaal over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer op de plaats en uiteraard een CAI aansluiting. Neem de fiets mee, want het prachtige Vechtdal is super om te ontdekken per fiets of per voet. Op de receptie van de camping vindt u fietsroutes en wandelroutes, maar uiteraard kunnen we ook samen een route op maat maken!

Boeken € 375,00