Boek nu de droomvakantie voor 2024 en leg de perfecte kampeerplaats vast! Gegarandeerd genieten met het hele gezin op de camping in Overijssel!

Kamperen in 2024
Wilt u zeker zijn van dat ene mooie plekje met uitzicht op de speeltuin? Of juist op een van de ruimere comfort kampeerplaatsen in 'het laantje'? Leg dan nu alvast uw vakantie voor 2024 vast! Onze ruime comfort kampeerplaatsen beschikken allemaal over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI aansluiting. Tevens kunt u een modem huren, zodat u over 15 Mbit internet beschikt! Ook zijn alle kampeerplaatsen afgescheiden door middel van haagjes voor een beetje privacy. Wilt u privé sanitair bijboeken? Ook dat is mogelijk!

Net als vorige jaren bieden wij ook in 2024 de volgende kampeerarrangementen aan. Let op! We hebben sommige arrangementen ook beschikbaar voor onze comfort kampeerplaatsen met prive sanitair op de plaats! Boeken? Klik dan op de naam van het arrangement!

Wij bieden geen seizoensplaatsen meer aan! Ook onze voorseizoensplaatsen zitten reeds vol!

Komt u op doorreis of wilt u op bezoek bij vrienden/kennissen/familie? Dan hebben wij een super leuke trekkerstent te huur, met 2 bedden, een kleine koelkast en een kookmogelijkheid!

Lekker ontspannen in een accommodatie!

Wilt u basic of juist extra luxe komen overnachten? Reserveer dan uw favoriete accommodatie op de perfecte locatie voor uw vakantie van 2024!
Wij hebben voor iedere gast de perfecte accommodatie: Basic Safaritenten (wel met volledige keuken met warm/koud water), Luxe Glampinglodges (met vaatwasser!), luxe chalets van 2 tot 6 persoons!

Super leuk is dat bij onze Tiny Houses het zelfs mogelijk is om een gastenverblijf erbij te huren (tent met 2 vaste bedden!).


Onze accommodaties staan verspreid over de hele camping. U kunt verblijven in een chalet of lodge die aan de visvijver staat, ideal voor de visfanaten! Ook nog de wens om uitzicht op een speeltuin te hebben aan de visvijver? Ook dat gaat lukken!

Liever dichterbij de faciliteiten of tegenover de grote speeltuin staan? Dat kan ook, we hebben zowel 4- als 6 persoons chalets beschikbaar bij het zwembad, kampeerterrein, grote speeltuin en kinderboerderij.

Zoekt u toch liever meer rust bij het chalet zelf? Dan zijn er luxe chalets beschikbaar op rustigere locaties, allemaal op loopafstand van de faciliteiten!


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan snel op onze accommodatiepagina en zoek uw perfecte accommodatie uit!


De omgeving

Geniet van het avontuur en de natuur op Camping de Pallegarste, uw camping in het prachtige fiets- en wandelrijke Vechtdal, Overijssel! De omgeving zorgt ervoor dat je
meteen de fiets of de wandelschoenen wilt pakken.

Ontdek de smalle paadjes langs kleine bolle akkers met rode boerderijdaken. Of geniet van de verschillende zandverstuivingen, landgoederen, vennetjes, stuwwallen en donkere bossen. En vergeten de Vecht zelf niet: de kleinste van onze grote rivieren, die zo mooi kronkelt door het dal dat hij zelf geschapen heeft. De prachtige Vecht is al op 10 minuten fietsen te bereiken vanaf Camping de Pallegarste. Volg de Vecht te voet of per fiets naar de steden Ommen of Hardenberg, waar u heerlijk kunt winkelen of neem bijvoorbeeld een bezoek aan de kunstroute in Hardenberg.

Genoeg te beleven, te zien en te genieten in de omgeving van Camping de Pallegarste, gelegen aan de rand van het dorpje Mariënberg, in het prachtige Vechtdal. Boek uw vakantie voor 2024 en geniet mee!

ommen