Welkom op Camping de Pallegarste!

We heten u van harte welkom op de website van onze familiecamping! Al jaren ontvangen we gasten die lid zijn van de ANWB CKE-club, maar deze keer gaan we extra uitpakken met een mooie korting van 25% op uw verblijf bij ons. Helaas is deze actie niet meer geldig. Neem vooral een kijkje op onze arrangementen- en aanbiedingenpagina.

Enige voorwaarde is dat u minimaal 3 nachten bij ons verblijft. Dat is echter niet te lang, want er is voldoende te ontdekken in de prachtige Vechtdalse omgeving! Zo hebben we vlakbij de mooie natuurgebieden Engbertsdijkvenen, Junne en Beerze. Deze zijn allemaal te fiets erg goed te bereiken. Ook de inwendige mens kan hier goed terecht, want na een mooie lange wandeling of korte fietstocht kunt u terecht bij Aspergeboerderij Nijenhuis, of kunt u lokaal inkopen bij een boer in de buurt die Schotse Hooglanders houd.

Natuurlijk kunt u zich ook vermaken bij ons 'thuis' op de camping. Wij hebben een ruime visvijver met een groot visbestand. Hier kunt u van zonsopgang tot zonsondergang genieten van de rust en natuur. In de weekenden kunt u terecht in ons Grand Café met Cafetaria (in de herfstvakantie Noord zijn we alle dagen geopend). Komen er jonge kinderen mee? Of kleinkinderen? We hebben een leuke binnenspeeltuin waar de kleintjes zich uren kunnen vermaken.

Kamperen met uw eigen kampeermiddel

Heeft u een eigen kampeermiddel, dan kunt u terecht op onze comfort kampeerplaatsen. Wij bieden op alle plaatsen 16 ampère stroom aan, water- aan en afvoer en een CAI aansluiting. Kamperen bij de visvijver? Dat kan! Dan kiest u voor een prachtige kampeerplaats met privé sanitair op de plaats.

Chalet huren op 5* familiecamping

Liever iets huren? Pak dan de auto in en kom naar een van onze luxe chalets! Zowel met 2 als 3 slaapkamers beschikbaar, huisdiervrij of huisdierwelkom! Onze chalets beschikken allemaal over centrale verwarming, een luxe keuken met vaatwasser, oven, magnetron en aparte diepvries. Wel luxe verblijven, maar meer het 'kampeergevoel' houden? Dan hebben we ook sfeervolle glampinglodges voor 4 of 7 personen!

Heeft u zin om lekker te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur die Nederland, Overijssel, het Vechtdal te bieden heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tijdens het boekingsproces ziet u rechts onderaan bij de 'specificatie kosten' een veld waar u de actiecode 'KK2023' kunt invullen!

Tot snel!

Marcel en Marinke
Mick, Nynthe en Lize