Kamperen met privé sanitair in Overijssel

Boeken

Kamperen met privé sanitair in Overijssel

Kom ook bij ons kamperen en boek voor extra luxe een comfort kampeerplaats met eigen privé sanitair op de plaats. U boekt dan een comfort kampeerplaats met eigen douche, toilet en wastafel.
Uiteraard beschikken ook deze ruime kampeerplaatsen over 16 ampère stroom. Lekker luxe genieten? Boek dan 15 Mbit kabelinternet erbij zodat u lekker kunt streamen op vanaf de kampeerplaats!
Ook een camping met privé sanitair Overijssel bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt kiezen voor een comfort kampeerplaats met privé sanitair op een veldje op ons 'kampeerterrein', maar u kunt ook kiezen voor een comfort kampeerplaats met privé sanitair aan de visvijver!
Tussentijdse schoonmaak is mogelijk tegen betaling.

Inrichting privé sanitair

Kamperen met privé sanitair en uitzicht op speeltuin. De plaatsnummers 260 t/m 264 (klimtoestel met glijbaan en zandbak), 337en 338 (groter speeltoestel met meerdere glijbanen en zandbak), 340 en 341 (vogelnest schommel en zandbak) hebben zicht op een speeltoestel. Kom dus ook voor de leukste kindercamping met privé sanitair in Overijssel naar de Pallegarste!

Liever een rustige plek, maar wel met privé sanitair? Dan kunt u vanaf 2024 terecht op de plaatsen 265 en 266. Deze comfort kampeerplaatsen hebben ook een eigen badkamer, maar staan in ons 'laantje'. In de zomer wanneer de temperatuur flink kan oplopen, heeft u op deze plekken ook nog wat schaduw, ook perfect wanneer u bijvoorbeeld met de hond gaat kamperen en ook een eigen badkamer op de plaats wil!

Kamperen met privé sanitair aan visvijver

Kamperen met privé sanitair in Overijssel én zicht op een visvijver? Vanaf 2023 is het ook mogelijk om een comfort kampeerplaats met privé sanitair te boeken aan de visvijver!
Er is een klein veldje gecreëerd waar in totaal 6 comfort kampeerplaatsen zijn allemaal met een eigen privé badkamer én zicht op de visvijver! De perfecte kampeerplaats voor de visliefhebber.

De locaties van de kampeerplaatsen met privé sanitair aan de visvijver zijn: 79, 79a, 80, 80a, 81 en 82.

kamperen aan visvijver

Kampeerplaats met privé sanitair in sanitair gebouw

Wilt u vrij zijn in de keuze van uw kampeerplaats? Maar wel graag privé sanitair?

Dan hebben wij 4 privé badkamers beschikbaar in het sanitair gebouw. U kiest de kampeerplaats van uw voorkeur en boekt als artikel een privé badkamer erbij.
U beschikt over een eigen douche, toilet, wastafel en opbergruimte. Uw eigendommen kunt u gedurende uw verblijf gewoon in de badkamer laten liggen!

Boekt u privé sanitair, dan betaalt u € 15,00 voor de eindschoonmaak. Verblijft u een langere periode bij ons?
Dan kunt u uiteraard extra schoonmaak aanvragen tegen betaling. Dit kan in overleg met de receptie geregeld worden zodat we gezamenlijk een geschikte dag vinden.

Wilt u een comfort kampeerplaats boeken met privé sanitair erbij? Klik dan hier. U gaat dan naar de comfort kampeerplaats, waarna u bij de artikelen het privé sanitair kunt bijboeken!
Zoekt u een camping met privé sanitair Overijssel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Boeken vanaf € 35,00 per nacht