Kindercamping Nederland, Camping de Pallegarste

Ieder kind is anders. Daarom is het altijd een uitdaging om een kindercamping te vinden die past bij elk kind. Hier hoef jij je echter niet druk om te maken op kindercamping Nederland de Pallegarste want onze kindercamping heeft alles in huis om je vakantie te laten slagen.

Op de mooie zomerdagen worden er door de kinderen op de camping geklommen en geklauterd in één van de vele buitenspeeltuinen. Er kan er door de kinderen gezwommen worden in het zwembad van de kindercamping de Pallegarste met waterspeeltuin en familieglijbaan of worden er zandkastelen gebouwd in het zand van de recreatievijver. Maar dat is nog lang niet alles wat er te doen is voor peuters, kleuters en oudere kinderen op camping de Pallegarste.

Kampeerplaatsen met speeltuin

Op de ruime kampeervelden van de kindercamping in Nederland is bijna altijd wel een leuke speeltuin te vinden. En ook vanuit de verschillende accommodaties van de kindercamping kunt u de kinderen zien spelen in een van de toestellen.

Speeltuin kindercamping Nederland


Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen op de kindercamping Nederland. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties van de 5 sterren kindercamping.

Kindercamping 5 sterren Nederland

Welke faciliteiten zijn er allemaal te vinden op de kindercamping met 5 sterren in Nederland:

  • Spectaculair buitenzwembad bestaande uit drie aparte baden met wel 5 glijbanen.
  • Indoorspeeltuin zodat de kinderen zich ook bij regen prima kunnen vermaken
  • Gezellig horeca, het terras heeft uitzicht op de binnenspeeltuin en het zwembad
  • Grote visvijver met karpers en witvis
  • Dagelijkse activiteiten voor tijdens de meivakantie, de zomervakantie en alle weekenden georganiseerd door het animatieteam.
  • Kampeerplaatsen en accommodaties met uitzicht op speeltoestellen.
  • Multi-functioneel sportveld met onder andere tennisbaan, panna-veld, volleybal, basketbal.
  • Complete kinderboerderij
Kinderboerderij kindercamping Nederland


Zelfs een regenbui kan het plezier van de kinderen niet bederven aangezien onze Nederlandse kindercamping ook een complete binnenspeeltuin heeft! In de binnenspeeltuin van de kindercamping bevindt zich een royaal speeltoestel met verschillende glijbanen, bouwblokken en een trampoline voor gegarandeerd speelplezier.

Camping de Pallegarste is dan ook de 5 sterren kindercamping in Nederland. Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Kindersanitair kindercamping Nederland

Op 5 sterren kindercamping de Pallegarste hebben we ook voor de baby's en peuters ons aangepaste sanitair.

Ons gezellige kindersanitair bestaat uit een baby ruimte met badje en verschoningstafel. Daarnaast hebben we wastafels op verschillende hoogtes, verhoogde douches en kinderwc's. Dit alles natuurlijk in ons nieuwe, luxe uitgevoerde sanitairgebouw.

Wilt u graag samen met u kinderen gebruik maken van het sanitair op de kindercamping in Nederland? Dan zijn er royale familiebadkamers met een kinder- en normaal toilet, een hoge en een lage wastafel en een hoge en een lage douche. Van alle gemakken voorzien dus.

Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Recreatieteam op deze Nederlandse kindercamping

In de meivakantie en de zomervakantie en alle weekenden daartussen zorgt ons gezellige enthousiaste animatie team voor vermaak voor jong en oud op de kindercamping Nederland. Van knutselen voor de kleinere kinderen, huifkartochten voor het hele gezin en een voorleeskwartiertje voor de peuter en kleuters.

Animatie kindercamping Nederland

Animatie voor de oudere kinderen:

Voor de oudere kinderen worden er verschillende sportactiviteiten georganiseerd. Daarnaast zijn ook levend stratego en de speurtochten leuke acitiviteiten voor grotere kinderen. Ook zijn er nog de grote activiteiten zoals een zeskamp, hawaiiparty en de playbackshow. Het animatieteam zorgt er samen met Pallie voor dat uw kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Kindercamping safaritent Nederland

Op 5 sterren kindercamping de Pallegarste kunt u ook heerlijk overnachten in een van de safaritenten op de kindercamping. Op de kindercamping met safaritenten in Nederland hebben we 3 verschillende soorten tenten.

Het eerste type is een 7-persoons glampinglodge. Deze safaritent ligt op een veldje met een speeltuin. De safaritent is van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt over een koelkast met vriesvak, combi-oven, gaskookplaat en zelfs een vaatwasser. Deze safaritent heeft 3 slaapkamers en eigen sanitair.

Kindercamping safaritent Nederland


Het tweede type is een 4-persoonsglampinglodge. Ook deze safaritent is van alle gemakken voorzien zoals keuken met vaatwasser en eigen sanitair. En ook deze tent ligt op een veld met speeltuin.

Het derde type is de 5-persoons safaritent van de kindercamping. Deze safaritent is gelegen tussen de kampeerplaatsen. In deze safaritent vindt u een keuken met warm water, koelkast en kookgelegenheid. Er zijn twee slaapkamers in de safaritent. Voor het sanitair maakt u gebruik van het luxe sanitairgebouw op de kindercamping met safaritent in Nederland.