Camping Overijssel met zwembad

camping met verwarmd zwembad

Het zwembad van de Pallegarste staat bekend als één van de allerleukste camping zwembaden van Overijssel. Het hele gezin kan zich hier tijdens de vakantie naar hartelust vermaken. De kinderen spelen in het verwarmde zwembad terwijl vader en moeder helemaal tot rust komen langs de waterkant!

Ons zwembad zorgt er gegarandeerd voor dat je aan de kinderen geen omkijken meer hebt. Voor je het weet glijden ze in volle vaart van de glijbaan af, zijn ze aan het ravotten in het kinderbad of genieten ze van de verkoeling. Echt ontspannen dus!

Ons camping zwembad zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een hapje en een drankje. Deze kunnen gehaald worden in de gezellig kantine gelegen aan het zwembad. Een ijsje of een patatje is dus nooit ver weg.

Meer te beleven!

Naast het zwembad hebben we nog een aantal andere faciliteiten op camping de Pallegarste. Zo kunnen de kinderen tussendoor klimmen en klauteren in onze binnenspeeltuin, is er een visvijver, animatieteam en nog vele andere faciliteiten. Al met al doen we er alles aan om het het hele gezin naar wens te maken zodat we onze naam als familiecamping voor de volle 100% waar maken.

camping met zwembad overijssel
Camping met glijbanen