Kindercamping Overijssel de Pallegarste

Bent u op zoek naar de leukste kindercamping in Overijssel? Dan bent u bij kindercamping Overijssel, de Pallegarste aan het juiste adres. Onze kindercamping in Overijssel heeft alles in huis om je vakantie te laten slagen.

Op de mooie zomerdagen worden er door de kinderen op de kindercamping geklommen en geklauterd in één van de vele buitenspeeltuinen, kan er door de kinderen gezwommen worden in het zwembad van camping de Pallegarste met waterspeeltuin en familieglijbaan of worden er zandkastelen gebouwd in het zand van de recreatievijver. Maar dat is nog lang niet alles wat er te doen is voor peuters, kleuters en oudere kinderen op camping de Pallegarste.

Kampeerplaatsen met speeltuin

Op de ruime kampeervelden is bijna altijd wel een leuke speeltuin te vinden. En ook vanuit de verschillende accommodaties kunt u de kinderen zien spelen in een van de toestellen.

Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Kindercamping Overijssel met zwembad

Waarom kiezen voor camping de Pallegarste als kindercamping Overijssel met zwembad?
Omdat kindercamping de Pallegarste het mooiste buitenzwembad heeft.


Het zwembad van onze kindercamping bestaat uit drie baden. Het grootste zwembad is 30cm diep en beschikt over een grote waterspeeltuin met maarliefst 4 glijbanen. De andere baden zijn 80cm en 140 cm diep.

Daarnaast heeft het zwembad van de kindercamping ook een spannende familieglijbaan.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven op de kindercamping in Overijssel met zwembad, zo is er:

  • Een complete binnenspeeltuin! In de binnenspeeltuin bevindt zich een royaal toestel met verschillende glijbanen en een trampoline voor gegarandeerd speelplezier.
  • Dagelijkse activiteiten voor tijdens de meivakantie, de zomervakantie en alle weekenden georganiseerd door het animatieteam.
  • Meerdere trampolines op de kindercamping
  • Een gezellig tafeltennistafel waar altijd wel een vriendje of vriendinnetje te vinden is
  • Multi-functioneel sportveld met onder andere tennisbaan, panna-veld, volleybal, basketbal.
  • Complete kinderboerderij

Camping de Pallegarste is dan ook de kindercamping in Overijssel. Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Kindersanitair

Op camping de Pallegarste hebben we ook voor de baby's en peuters ons aangepaste sanitair.

Ons gezellige kindersanitair bestaat uit een baby ruimte met badje en verschoningstafel. Daarnaast hebben we wastafels op verschillende hoogtes, verhoogde douches en kinderwc's. Dit alles natuurlijk in ons nieuwe, luxe uitgevoerde sanitairgebouw.

Wilt u graag samen met u kinderen gebruik maken van het sanitair? Dan zijn er royale familiebadkamers met een kinder- en normaal toilet, een hoge en een lage wastafel en een hoge en een lage douche. Van alle gemakken voorzien dus.

Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Recreatieteam

In de meivakantie en de zomervakantie en alle weekenden daartussen zorgt ons gezellige enthousiaste animatie team voor vermaak voor jong en oud. Van knutselen voor de kleinere kinderen, huifkartochten voor het hele gezin en een voorleeskwartiertje voor de peuter en kleuters. Voor de iets grotere kinderen worden er verschillende sportactiviteiten georganiseerd. Daarnaast zijn ook levend stratego en de speurtochten leuke acitiviteiten voor grotere kinderen. Ook zijn er nog de grote activiteiten zoals een zeskamp, hawaiiparty en de playbackshow. Het animatieteam zorgt er samen met Pallie voor dat uw kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.