Kindercamping Overijssel de Pallegarste

Ieder kind is anders. Daarom is het altijd een uitdaging om een camping te vinden die past bij elk kind. Hier hoef jij je echter niet druk om te maken op camping de Pallegarste want onze kindercamping heeft alles in huis om je vakantie te laten slagen.

Op de mooie zomerdagen worden er door de kinderen op de camping geklommen en geklauterd in één van de vele buitenspeeltuinen, kan er door de kinderen gezwommen worden in het zwembad van camping de Pallegarste met waterspeeltuin en familieglijbaan of worden er zandkastelen gebouwd in het zand van de recreatievijver. Maar dat is nog lang niet alles wat er te doen is voor peuters, kleuters en oudere kinderen op camping de Pallegarste.

Op de ruime kampeervelden is bijna altijd wel een leuke speeltuin te vinden. En ook vanuit de verschillende accommodaties kunt u de kinderen zien spelen in een van de toestellen.

Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Wat is er nog meer te doen tijdens jouw vakantie op camping de Pallegarste in Overijssel?

  • Een gezellig tafeltennistafel waar altijd wel een vriendje of vriendinnetje te vinden is
  • Dagelijkse activiteiten voor tijdens de meivakantie, de zomervakantie en alle weekenden georganiseerd door het animatieteam.
  • Multi-functioneel sportveld met onder andere tennisbaan, panna-veld, volleybal, basketbal.
  • Complete kinderboerderij

Zelfs een regenbui kan het plezier van de kinderen niet bederven aangezien onze kindercamping ook een complete binnenspeeltuin heeft! In de binnenspeeltuin bevindt zich een royaal toestel met verschillende glijbanen en een trampoline voor gegarandeerd speelplezier.

Camping de Pallegarste is dan ook de kindercamping in Overijssel. Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Kindersanitair

Op camping de Pallegarste hebben we ook voor de baby's en peuters ons aangepaste sanitair.

Ons gezellige kindersanitair bestaat uit een baby ruimte met badje en verschoningstafel. Daarnaast hebben we wastafels op verschillende hoogtes, verhoogde douches en kinderwc's. Dit alles natuurlijk in ons nieuwe, luxe uitgevoerde sanitairgebouw.

Wilt u graag samen met u kinderen gebruik maken van het sanitair? Dan zijn er royale familiebadkamers met een kinder- en normaal toilet, een hoge en een lage wastafel en een hoge en een lage douche. Van alle gemakken voorzien dus.

Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.

Recreatieteam

In de meivakantie en de zomervakantie en alle weekenden daartussen zorgt ons gezellige enthousiaste animatie team voor vermaak voor jong en oud. Van knutselen voor de kleinere kinderen, huifkartochten voor het hele gezin en een voorleeskwartiertje voor de peuter en kleuters. Voor de iets grotere kinderen worden er verschillende sportactiviteiten georganiseerd. Daarnaast zijn ook levend stratego en de speurtochten leuke acitiviteiten voor grotere kinderen. Ook zijn er nog de grote activiteiten zoals een zeskamp, hawaiiparty en de playbackshow. Het animatieteam zorgt er samen met Pallie voor dat uw kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Kijk hier voor mogelijkheden om te komen kamperen. Of maak gebruik van een van onze luxe accommodaties.