Chalet Comfort Plus 017


Boekt u uw zomervakantie tussen 12 juli tot 22 augustus? Dan betaalt u geen € 800,00 per week, maar € 750,00 per week excl. bijkomende kosten!
Komt u een week eerder of later? Dan betaalt u € 725,00 per week excl. bijkomende kosten.

De chalet is voorzien van 3 slaapkamers (1 slaapkamer met 1x2 pers bed en 2 slaapkamers met 2x1 pers bed) aparte douche en wc. De chalet is voorzien van cv, gaskachel, gas, water, elektra, mini vaatwasser, complete inventaris en internet.

In het schuurtje staan fietsen die eventueel gebruikt mogen worden.

- Huisdieren toegestaan (tegen betaling),
- Apart toilet,
- Inclusief kabelinternet (10 Mbit).

Bedlinnen dient u zelf mee te nemen (er zijn zowel 1- als 2persoons dekbedden).

Wilt u meer informatie, of wilt u dit chalet boeken? Neem dan contact op via receptie@depallegarste.nl of bel naar 0523-251417.

Camping met zwembad Nederland

Camping de Pallegarste is een 5 sterren familiecamping in Overijssel. De camping ligt in het prachtige Vechtdal, waar de natuur- en waterliefhebber voldoende te ontdekken hebben. De kindercamping wordt beheerd door de derde generatie van de familie Schuldink. Echter is er in al die jaren niets veranderd aan de toegankelijkheid, gezelligheid en ongedwongen sfeer op de camping. Naast de ruime kampeerplaatsen (allen voorzien van 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI), zijn er voldoende huurmogelijkheden. Van vakantiehuizen tot luxe glampinglodges. Van uitzicht op het super leuke zwembad tot uitzicht over de grote visvijver. Natuurlijk mag ook het animatieteam niet ontbreken. Vanaf het Paasweekend t/m de zomervakantie (ook in de weekenden en de herfstvakantie) kunnen alle gasten hier terecht voor creatieve, uitdagende en sportieve activiteiten. Voor de innerlijke mens kunt u ieder weekend en alle vakanties terecht bij onze gezellige Grand Café met (gedeeltelijk overdek) trras, cafetaria én campingwinkeltje. Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina.

Prijzen van de Particulier

Wilt u meer informatie, of wilt u dit chalet boeken? Neem dan contact op via receptie@depallegarste.nl of bel naar 0523-251417.

Bijkomende (verplichte*) kosten
Lokale heffingen*
Overnachtingstarief laagseizoen*
Overnachtingstarief vakanties*
Reserveringskosten*
Schoonmaak*
Kabelinternet
Huisdier
- extra schoonmaak huisdier
€ 1,05 per persoon per nacht
€ 3,50 per persoon per nacht (> 3 jaar)
€ 4,50 per persoon per nacht (> 3 jaar)
€ 7,50 per reservering
€ 40,00 per reservering
Inclusief
vanaf € 3,00 tot € 4,50 per huisdier p.n.
€ 25,00 per reservering