Workation op camping in Nederland

Workation op onze 5 sterren camping in Overijssel is de manier om te genieten van vrije tijd en werktijd! Belangrijk is om een fijne, warme en rustige werkplaats te hebben: al onze chalets zijn goed geïsoleerd met dubbele beglazing en c.v. verwarming. Goed internet nodig? Wij bieden 15 Mbit internet aan, zowel wifi als kabel. Omdat dit chalet gebonden is, hoeft u deze niet te delen met andere (workation)gasten.

De keuken is voorzien van een compleet servies, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. Dus tijdens de lunch een ei bakken is geen probleem! Of bak 's ochtends lekker warme broodjes af, zodat je met een volle maag aan de slag kunt!

Omdat onze camping in een prachtige omgeving ligt, kunt u ook zo de fiets een keer pakken en een uurtje door de natuur fietsen. Of pak de fiets om lekker de stad Hardenberg of Ommen in te gaan! Even tussen het werk door een ommetje maken? Op onze camping is een grote visvijver waar lekker gewandeld kan worden. Dus de benen strekken tussen het werk door is ook geen probleem!

Eigen kampeermiddel mee?

Geen probleem wanneer u graag met uw eigen caravan wilt komen en toch super internet wilt gebruiken! Ook op de kampeerplaatsen bieden wij 15 Mbit internet aan! Onze kampeerplaatsen zijn tevens allemaal comfort kampeerplaatsen met 16 ampère stroom, water aan- en afvoer op de plaats en een CAI aansluiting. U kunt zelfs een comfort kampeerplaats boeken met eigen sanitair!


Workationduur

Eenmalig een midweek langskomen? Of elke maand standaard een midweek langskomen? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Het gezin mee
Komt u met het hele gezin, maar moet er tussendoor gewerkt worden? Op de camping zijn naast een kinderboerderij, avonturenpad en visvijver ook heel veel (binnen)speeltuinen aanwezig. Tijdens de weekenden in het voorjaar is er zelfs animatie aanwezig, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken! Op korte afstand zijn er verschillende bezoek- en speelboerderijen, indoorspeeltuinen, binnenzwembaden en dierentuinen. Er is dus voldoende aanwezig in de omgeving waar u ook (eventueel) kunt aansluiten op de activiteiten van het gezin. Of wissel werk en vakantie af om maximaal te genieten van beide!

Wat is Workation precies?
Workation' is eigenlijk een samenvoeging van de woorden work en vacation. Tijdens een workation geniet je optimaal van je vakantie en werk je tegelijk. En, dat komt nog eens mooi uit, want zo kost het je ook geen vakantiedagen! Tegenwoordig werken steeds meer mensen (gedeeltelijk) vanuit huis.

Waarom op workation?
Omdat steeds meer mensen thuis moeten werken, is een afwisseling van een werkplek ook fijn. Je bepaalt zelf wanneer je start en kunt lekker je eigen ding doen zonder te veel afleiding (huishouden, kinderen, geen fijne werkomgeving). Een andere werkomgeving geeft je gegarandeerd frisse energie.