tijdens je verblijf

Pallgegarste App
Hoe moet ik inloggen in de Mijn omgeving?
In uw bevestigingsmail van uw reservering kunt u via de link uw wachtwoord instellen. Met uw e-mailadres en het gekozen wachtwoord kunt u inloggen in de Mijn omgeving.

Ik krijg een melding 'geen profiel gevonden' in Mijn omgeving
u mag ons in dit geval mailen met het verzoek tot een wachtwoord reset. Hierna kunt u met het gekozen wachtwoord in loggen.

Receptie en inchecken
Ik red het niet om tijdens de openingstijden in te checken, en nu?
We vragen u ons tijdens de openingstijden te bellen om door te geven hoe laat u verwacht aan te komen. Wij zullen u dan uitleggen wat u moet doen bij aankomst.

Ik ontvang tijdens mijn verblijf bezoek of een logé.
Uiteraard is bezoek en zijn logés van harte welkom. Dagbezoek is gratis, maar dient wel aangemeld te worden (dag bezoek mag niet zwemmen!). Logé graag ook melden bij de receptie. Zij worden met naam en woonplaats op uw reservering gezet. U betaalt hier per logé per nacht voor.

Waar kan ik gasflessen kopen?
Wij hebben zelf alleen 10,5 kilo flessen, maar begrijpen dat u niet altijd zoveel nodig hebt. Bij de kampeerwinkel Reiling in Hardenberg kunt u voor de kleinere gasflessen terecht.

Kamperen

Hoeveel stroom heb ik op de kampeerplaats?
Al onze kampeerplaatsen hebben 16 ampère stroom, waarvan u 5 kWh per dag ontvangt. Denk hier dus goed aan bij het gebruik van elektrische kacheltjes.

Waar kan ik mijn chemische cassette legen?
Aan de zijkant van het sanitair gebouw bevind zich de ruimte waar u uw cassette kunt legen en schoonmaken. Deze zit achter een deur met het logo van een spoelbak.

Accommodaties

Moet ik zelf mijn bedlinnen en handdoeken meenemen?
Dat mag. Al onze bedden zijn 90 * 200 en hebben allemaal 1 persoonsdekbedden. Wilt u bedlinnen bij huren? Per pakket vragen wij hier € 11,50 voor. Handdoekpakket zijn ook te huur! Deze kosten € 9,50 per pakket. Een keukenset kunt u voor € 6,50 bijboeken.

Is er een kinderstoel en campingbedje aanwezig?
Er zit niet standaard een kinderstoel of campingbedje in onze chalets. U kunt deze wel voor een klein prijsje bij huren. Neem voor het campingbedje wel uw eigen matrasje mee!

Is roken toe gestaan in de accommodaties toegestaan?
Neen, het is niet toegestaan om in de chalets, tenten en lodges te roken. Op uw eigen terras met het wel.

Faciliteiten
Wat zijn de openingstijden van de faciliteiten?
U kunt alle openingstijden in onze Pallegarste App terugvinden, of bij de ingang van de receptie, horeca, winkel en ijssalon.

Is er WiFi/ internet op de camping?
Ja! Bij het Grand Café heeft u gratis toegang tot ons wifi netwerk. Bij de kampeerplaatsen kunt u kiezen tussen 2Mbit of 15Mbit internet op uw plaats. Boekt u een accommodatie bij ons? Dan heeft u daar toegang tot 15Mbit internet (inclusief).

Is er een was mogelijkheid op de camping?
Ja, in de wasserette (naast de receptie) kunt u gebruik maken van een van de 3 wasmachines en droger. Deze kunt u starten met uw slagboompas. Zorg er wel voor dat er voldoende saldo op het pasje zit. U kunt het pasje opwaarderen op de receptie (pin/contant) of in de wasserette zelf (muntgeld).

Auto's en parkeren
Kan ik mijn elektrische auto op het park opladen?
Op de camping, tegenover het zwembad, vindt u een oplaadpaal voor uw auto. Is deze in gebruik, dan kunt u gebruik maken van de oplaadpalen in het dorp (tegenover de Sionskerk). Het is niet toegestaan om uw auto op uw plaats of accommodatie op de laden.

Wij komen met 2 auto's, kunnen die beide bij de plaats/ accommodatie staan?
U heeft toegang met 1 auto tot de camping. Deze mag op uw kampeerplaats of bij uw accommodatie blijven staan. Heeft u een tweede auto, dan kunt u die op de algemene parkeerplaats parkeren. U kunt wel wisselen met de auto's.


Overig
Kan ik post ontvangen/ pakketjes laten bezorgen op de camping?
Dat is zeker mogelijk. Zorg dat uw naam en plaats nummer wordt weergegeven bij het adres. Let op: wij tekenen niet voor pakketjes! De bezorgde post en pakketjes worden in de wasserette gelegd.

Heb ik een vispas nodig voor jullie visvijver?
Nee, u heeft geen vispas nodig. Tussen zonsopgang en zonsondergang mag u, als gast van de camping, bij ons vissen.

Noodgevallen
Mag ik mijn huisdier(en) meenemen?
Dat mag zeker. We hebben meerdere accommodaties waar uw huisdier in mee mag, en ook op de meeste kampeerplaatsen zijn ze welkom. Wanneer uw huisdier rustig kan liggen en niet blaft, mag hij/zij ook mee in het restaurant. Ze mogen niet bij het zwembad en op het zandstrand komen. Tegenover de camping is een speciaal losloopveld, en ook hebben we een hondendouche in het sanitair gebouw!

Is het parkrolstoel vriendelijk?
Ja, onze faciliteiten zijn rolstoelvriendelijk. We hebben in het sanitair gebouw en bij de horeca mindervalide badkamers en toiletten. We hebben een een 30 tal kampeerplaatsen die aan een geasfalteerde weg liggen en ook een groot aantal chalets zijn goed toegankelijk. In de chalets zelf is het niet mogelijk om met een rolstoel te komen, maar onze tenten en lodges wel!