Welkom op onze kindercamping!

Op zoek naar een gezellige kindercamping in Overijssel waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken? Dan zit op kindercamping de Pallegarste in Hardenberg zeker goed! De kindercamping heeft zowel speeltuinen bij de kampeerplaatsen als een grote centrale speeltuin. Uiteraard is Het zwembad van de camping (3 baden) met familieglijbaan en waterspeeltuin ons pronkstuk!

Verspreid op deze kindercamping staan verschillende speeltoestellen en speelmogelijkheden (zoals trampoline, tafeltennistafel), en ook heeft kindercamping de Pallegarste een heuse kinderboerderij! Hieronder een kort overzicht van wat uw kind(eren) allemaal kunnen beleven op camping de Pallegarste in Overijssel!

Kijk voor meer informatie ook onze pagina van sport en spel. Deze vindt u in het menu hiernaast!

Animatie op camping de Pallegarste!

Het animatieteam van de kindercamping zorgt ervoor dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken op de camping! Pallie (onze mascotte) en het enthousiaste team van camping de Pallegarste beginnen al met Pasen de eerste activiteiten op de camping te organiseren, en zullen hierna ieder weekend en alle schoolvakanties aanwezig zijn op de kindvriendelijke camping. In de zomervakantie heeft camping de Pallegarste 7 dagen per week animatie, met minimaal 5 activiteiten per dag.

Het animatieteam van de camping organiseert naast het schatertheater, sportactiviteiten en speurtochten ook grotere activiteiten zoals een hawaïparty, obstakelrun, colourrun, playbackshow en ga maar door! Uiteraard zal ook Pallie regelmatig aanwezig zijn bij de activiteiten op de camping, en zullen de kinderen de kans krijgen om kennis te maken met de mascotte van camping de Pallegarste.

Kindercamping met zwembad

Naast het animatieprogramma kunnen de kids zich ook prima vermaken in onze 'vaste' speelvoorzieningen! De Pallegarste is een kindercamping met zwembad. Het prachtig zwembad van de kindercamping heeft een familieglijbaan en een waterspeeltuin.

Daarnaast beschikt de kindercamping met zwembad ook over een heus avonturenpad in het bos, een kinderboerderij met volière, een indoorspeeltuin (met zicht vanaf het terras) en zelfs een prachtig zandstrand met zand- en waterspeeltuin!

Familieglijbaan


Maximaal speelplezier over de hele kindercamping!

Verder zijn er over de kindercamping in Overijssel meerdere speeltoestellen verspreid, zoals een tafeltennistafel, hangmat, trampoline, en verschillende klimrekken. Naast de horeca hebben wij een mega grote speeltuin die in 2024 compleet vernieuwd is! Hier bevindt zich een mega speeltoestel met hoge torens, meerdere glijbanen en heel veel klim- en klauteractiviteiten. Ook een grote familieschommel, trampolines en een airtrampoline mag natuurlijk niet ontbreken! Voor de gezinnen met jongere kinderen wordt het ook een waar speelparadijs! Voor de allerkleinsten komt er namelijk een aparte ruimte met speelhuisje met glijbaan, overdekt gedeelte spelen, en spelen met water! Welk kind wordt daar niet blij baan! Met o.a. een tunnel kunnen ze naar het 'grote' gedeelte van de nieuwe speeltuin!

Vanaf het terras van de camping heeft u zicht op deze mega speeltuin, het zwembad en de binnenspeeltuin.

Komt u kamperen? Verspreid over het kampeerterrein van camping de Pallegarste staan verschillende speeltoestellen. Dit betekent dat de kans groot is dat u een kampeerplaats kunt boeken op de camping met uitzicht op een speeltuintje. Liever een accommodatie huren? Vanaf juni 2024 kunt u een van de nieuwe lofts huren die gelegen zijn aan de nieuwe mega speeltuin! Maar een verblijf in een glampinglodge op onze kindercamping is natuurlijk ook een toffe ervaring voor jong en oud!

Kindercamping met prive sanitair

Privé sanitair op eigen gekozen comfort kampeerplaats of op locatie!

Kindercamping met privé sanitair. Kindercamping de Pallegarste beschikt over privé badkamers in ons luxe sanitairgebouw. U kunt bij een kampeerplaats naar keuze, uw eigen privé badkamer boeken. U ontvangt dan een sleutel van deze privé badkamer, zodat u ook uw eigen spullen hier kunt laten liggen. De privé badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en opbergruimte.

Liever privé sanitair op de eigen comfort kampeerplaats? Ook dat is mogelijk! Onze kindercamping de Pallegarste ook privé sanitair units geplaatst op de kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen 260 t/m 263, 265, 266, 337, 338, 340 en 341 beschikken over eigen privé sanitair. Op de kampeerplaats met privé sanitair 260 t/m 263, 337, 338, 340 en 341 heeft u zicht op een speeltoestel! Ideaal voor wanneer u met kinderen komt kamperen én een privé badkamer wilt hebben!

kamperen met prive sanitair

Comfort kampeerplaats 340 en 341 met privé sanitair.


Hengelliefhebber? Komt dan met uw gezin kamperen aan de visvijver! Deze comfort kampeerplaatsen met privé sanitair vindt u aan de visvijver. Direct achter het kampeerveld bevind zich een speeltuin met verschillende speeltoestellen. Ideaal voor het gezin dat wil kamperen aan de visvijver met kinderen!

kamperen met privé sanitair aan visvijver

Kamperen aan visvijver met het hele gezin!

Reservieren Sie hier Ihren Stellplatz mit privaten Sanitäranlagen

Reservieren