Welkom op onze kindervriendelijke camping!

Op zoek naar een gezellige kindercamping in Overijssel waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken? Dan zit op camping de Pallegarste in Hardenberg zeker goed! De camping heeft zowel speeltuinen bij de kampeerplaatsen als een grote centrale speeltuin. Uiteraard is Het zwembad van de camping (3 baden) met familieglijbaan en waterspeeltuin ons pronkstuk!

Verspreid op deze kindercamping staan verschillende speeltoestellen en speelmogelijkheden (zoals trampoline, tafeltennistafel), en ook heeft kindercamping de Pallegarste een heuse kinderboerderij! Hieronder een kort overzicht van wat uw kind(eren) allemaal kunnen beleven op camping de Pallegarste in Overijssel!

Kijk voor meer informatie ook onze pagina van sport en spel. Deze vindt u in het menu hiernaast!

Animatie op camping de Pallegarste!


Het animatieteam van de kindercamping zorgt ervoor dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken op de camping! Pallie (onze mascotte) en het enthousiaste team van camping de Pallegarste beginnen al met Pasen de eerste activiteiten op de camping te organiseren, en zullen hierna ieder weekend en alle schoolvakanties aanwezig zijn op de kindvriendelijke camping. In de zomervakantie heeft camping de Pallegarste 7 dagen per week animatie, met minimaal 5 activiteiten per dag.

Het animatieteam van de camping organiseert naast het schatertheater, sportactiviteiten en speurtochten ook grotere activiteiten zoals een hawaïparty, obstakelrun, colourrun, playbackshow en ga maar door! Uiteraard zal ook Pallie regelmatig aanwezig zijn bij de activiteiten op de camping, en zullen de kinderen de kans krijgen om kennis te maken met de mascotte van camping de Pallegarste.

Zwembad met familieglijbaan en waterspeeltuin

Naast het animatieprogramma kunnen de kids zich ook prima vermaken in onze 'vaste' speelvoorzieningen! Naast het prachtig zwembad van de kindercamping (met familieglijbaan en waterspeeltuin!) beschikt de camping ook over een heus avonturenpad in het bos, een kinderboerderij met volière, een indoorspeeltuin (met zicht vanaf het terras) en zelfs een prachtig zandstrand met zand- en waterspeeltuin!

Familieglijbaan

Verder zijn er over de kindercamping in Overijssel meerdere speeltoestellen verspreid, zoals een tafeltennistafel, hangmat, trampoline, en verschillende klimrekken. Naast de horeca hebben wij een grote speeltuin met een groot klimtoestel, schommels, glijbanen en een grote airtrampoline. En vanaf het terras van de camping heeft u zicht op het zwembad en de indoorspeeltuin.

Komt u kamperen? Verspreid over het kampeerterrein van camping de Pallegarste staan verschillende speeltoestellen. Dit betekent dat de kans groot is dat u een kampeerplaats kunt boeken op de camping met uitzicht op een speeltuintje.