Camping met visvijver

Onze camping met visvijver is geschikt voor iedere visliefhebber. Het viswater op de camping bevat voornamelijk witvis en karpers. De karpers tot wel 100cm groot. Voor het vissen is er geen visakte nodig aangezien de visvijver zich op het eigen terrein van de camping bevindt. De Pallegarste is dan ook perfect voor mensen die op zoek zijn een camping met viswater in Nederland en graag een hengel uitwerpen.

Speciaal voor visliefhebbers, zijn er nieuwe chalets 'Waterfront' geplaatst met zicht (vanuit het chalet en vanaf het terras) over de vijver. We hebben chalets voor 4 personen en 6 personen. Ook leuk voor gezinnen, want ze staan in een halve cirkel, met een leuke speeltuin in het midden.

Overige faciliteiten

Naast dat we een camping met visvijver zijn, beschikt de Pallegarste ook over een binnenspeeltuin, een prachtig zwembad met maar liefst 5 glijbanen en een geweldig animatieteam. Hierdoor zal ook de rest van het gezin zich opperbest vermaken!

Vissen in de omgeving van de camping

Wanneer u naast onze visvijver op de camping uw geluk nog elders wilt proberen heeft u meerdere mogelijkheden

  • Op ongeveer 850 meter lopen van de camping ligt het Overijssels Kanaal
  • Op circa 1800 meter afstand ligt de rivier "De Vecht"

Naast onze camping met viswater heeft u dus maar liefst nog twee prachtige plekken om te kunnen vissen op loopafstand tijdens uw vakantie!