Camping met visvijver

Camping de Pallegarste in Overijsel is met zijn eigen visvijver geschikt voor iedere visliefhebber. Het viswater op de camping bevat voornamelijk witvis en karpers. De karpers in deze visvijver zijn tot wel 100cm groot. Om te mogen vissen op de camping is er geen visakte nodig aangezien de visvijver zich op het eigen terrein van de camping bevindt. camping de Pallegarste is dan ook perfect voor gezinnen die op zoek zijn een camping met viswater in Nederland en graag een hengel uitwerpen.

Accommodaties aan het water

Speciaal voor visliefhebbers, zijn er verschillende accommodaties direct aan de visvijver. Kijk hier voor onze verschillende luxe accommodaties.

Voor de kampeerliefhebber kunt u natuurlijk ook komen kamperen op de camping. Kijk hier voor de beschikbaarheid van onze kampeerplaatsen. Het grootste deel van de kampeerplaatsen heeft zicht op een speeltuin.


Overige faciliteiten

Naast dat we een camping met visvijver zijn, beschikt camping de Pallegarste ook over een binnenspeeltuin, een prachtig zwembad met maar liefst 5 glijbanen en een geweldig animatieteam. Hierdoor zal ook de rest van het gezin zich opperbest vermaken!

waterspeeltuin zwembad


Vissen in de omgeving van de camping

Buiten de visvijver op de camping zijn er in de directe omgeving ook nog meerdere mogelijkheden om te kunnen vissen

  • Op 500 meter lopen van de camping ligt het Overijssels Kanaal
  • Op 800 meter afstand ligt de rivier "De Vecht"

Naast onze camping met viswater heeft u dus maar liefst nog twee prachtige plekken om te kunnen vissen op loopafstand tijdens uw vakantie!

Chalet de Luxe 6 persoons (Waterfront) - Hét chalet voor uw ultieme visvakantie

Wilt u echt genieten van uw visvakantie? Boek dan een van onze Waterfront chalets. Deze chalets staan, zoals de naam al zegt, aan het viswater. Vanuit het ruime chalet heeft u dankzij de grote glaspartij, direct zicht over onze unieke visvijver. Ook het terras ligt aan de voorzijde van het chalet, zodat u ook vanaf het terras een prachtig zicht heeft over de vijver. Geniet van een drankje op het terras, met de hengel in het viswater!

Chalets de Luxe (6 pers.) 098 en 100a liggen beide aan een veldje met daarin een speeltuintje. Dus komt u met het hele gezin? Dan kunt u ontspannen gaan vissen aan de visvijver, terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in de speeltuin! Liever een eigen stekje? Dan is Chalet de Luxe (6 pers.) 083 perfect voor uw!

Tiny House - Uniek chalet met uniek uitzicht

Zoekt u een chalet wat net anders is dan anders, maar u het fijne vakantiegevoel geeft? Dan zit u goed in onze Tiny Houses. Er is niets Tiny aan deze chalets, aangezien ze ruim 8 meter lang zijn, en een prachtige slaapvide hebben met uitzicht over de visvijver. Dat is pas lekker wakker worden op uw vakantie! Het chalet heeft een ruime badkamer, volledig ingerichte keuken met eetbar en een woonkamer.

Vanaf de vide, en vanuit de keuken en woonkamer kijkt u zo door de 4 meter hoge glaswand heen. Over het veld met speeltuin en zo over de visvijver. Komt u met meer dan 2/4 personen? Dan kunt u zelf een gastenverblijf erbij boeken in de vorm van een tent met 2 vaste bedden en zitje. Neem uw gezin of vrienden mee, en geniet van zowel de geliefde accommodatie als van het meesterlijke uitzicht!

Chalet de Luxe 4 en 6 persoons (Beach View) - Genieten van strand én visvijver

Onze charmante Beach Views geven u bij binnenkomst al het gevoel van vakantie. De zachte kleuren van de binnenkant vormen samen met het uitzicht over het strand een prachtig warm geheel. Ook deze 4- en 6-persoons chalets hebben een toplocatie: aan een veldje met zicht over het speelstrand en visvijver. Neem uw hengels mee, want op een klein minuutje wandelen heeft u al een visstekje te pakken! Lekker vissen met de vrienden of kinderen. Zijn de kinderen klaar met vissen? Dan kunnen ze zo naar het strand wandelen om daar lekker te spelen!

Ook voor de rest van het gezin is gedacht, want welk kind wordt niet blij van spelen met zand en water?! Voor de kids die van snelheid houden, staat er een nieuwe kabelbaan op het strand, zodat er voldoende afwisseling is. Tevens niet geheel onbelangrijk: in de avond kunt u heerlijk genieten op het terras en/of dek van de zonsondergang bij de visvijver!

Glampinglodge 7 persoons (Beach Lodge) - Glamping aan visvijver

Het echte vakantiegevoel krijg je in onze smaakvolle glampinglodge aan het strand. Tijdens het ontbijt op de extra ruime veranda ziet u de visvijver al liggen. Na het ontbijt samen met de kinderen een plekje uitzoeken en heerlijk vissen! Geen stress, rust, natuur en genieten aan de visvijver: het is allemaal mogelijk. De visspullen kunnen opgeborgen worden onder de veranda of op de afsluitbare veranda.

Komt u met uw gezin, dan beleven ook de overige gezinsleden een heerlijke vakantie! Ze lopen zo de veranda af het strand op, dus ook wanneer u lekker op de veranda zit kunt u de kids goed in de gaten houden. Het speelstrand heeft naast een kraantje, ook een prachtig waterspeeltoestel en een nieuwe kabelbaan! Dus als de kinderen even willen vissen en daarna spelen, is dat bij deze grote lodge aan het strand geen probleem!