Huren bij speelstrand en visvijver

Boeken

Onze luxe chalets bij het speelstrand en visvijver hebben 2 of 3 slaapkamers. De 4 prachtige chalets staan op een eigen veldje, waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht over de visvijver. Op steenworp afstand is het speelstrand gelegen, met waterspeeltoestellen en een toffe kabelbaan! Gegarandeerd voor uren speelplezier.

Bent u een echte visfanaat? Ook dan is dit een perfect chalet: binnen 2 minuten kunt u al langs de visvijver zitten met uw hengel en genieten van de rust en de natuur.

Naast het veld van deze vakantiehuizen bevinden zich onze Glampinglodges (ook leuk om samen te huren met vrienden of familie!). Op dit veld is ook een speeltuintje aanwezig met speelhuisje en trampoline. Genoeg voor kinderen om zich te vermaken dus!

Locaties

Zoekt u een vakantiehuis met 2 slaapkamers? Dan kiest u bij 'Chalet de Luxe - (4 p.)' voor de locatie nummer 227 en 229.
Een groter gezin of liever 3 slaapkamers? Dan kunt u terecht bij de 'Chalet de Luxe - (6 p.), op de locaties 228 en 229a.

vakantiehuis aan visvijver

Zoekt u iets voor u samen? Dan kunt u ook een kijkje nemen bij onze Tiny Houses. Deze compacte, maar zeer luxe chalets zijn uitgerust met volledige badkamer, keuken met vaatwasser en een mooie veranda. En natuurlijk... zicht over de visvijver!

Vakantiehuis huren met hond

Wilt u op vakantie met het hele gezin inclusief de trouwe viervoeter? Dan kan dat ook bij ons! Uw huisdier mag mee in de chalets 228 en 227.
De chalets 229 en 229a zijn huisdiervrij, wat wellicht fijn is wanneer u een allergie hebt.Boeken